News

Alessandra Ambrosio face furori pe o plajă în Mexic! A purtat un costum de baie minimalist

Alessandra Ambrosio face furori pe o plajă în Mexic! A purtat un costum de baie minimalist

Face ce ştie ea mai bine! Călătoreşte, realizează shooting-uri şi arată bine! Vorbim, desigur, despre fostul ”Îngeraş” Victoria`s Secret, Alessandra Ambrosio (36), care se află în prezent într-o vacanţă exotică în Mexic. Arată perfect în costum de baie! S-a retras de curând din echipa ”Îngeraşilor” Victoria`s Secret, însă n-are de gând să-şi încheie activitatea de model. Ea îşi întreţine contul de Instagram cu fotografii dintre cele mai sexy, realizate în diverse colţurile ale lumii.

Acum se află într-o vacanţă pe o coastă a oraşului Tulum, din Mexic, unde s-a lăsat fotografiată în costum de baie. După cum era de aşteptat, rezultatul shooting-ului nu e altfel decât senzaţional, Alessandra bucurându-se de o siluetă ca trasă prin inel.

Îmbrăcată într-un costum de baie deux-pieces, kaki, cu pielea bronzată şi forme apetisante, Alessandra e la fel de sexy precum în primii ani de debut în lumea modellingului. Nu există niciun internaut care să n-o complimenteze pentru silueta sa...

Amintim că Alessandra Ambrosio este într-o relaţie amoroasă cu Jamie Mazur încă din anul 2008. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe pe nume Anja, şi ai unui băieţel, pe nume Noah Phoenix.

foto: Instagram

Modifică Setările