Vedete

Alessandra Ambrosio şi fiica ei, superbe în costum de baie la o petrecere pe iaht, de Anul Nou

Alessandra Ambrosio şi fiica ei, superbe în costum de baie la o petrecere pe iaht, de Anul Nou camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nimeni nu iubeşte plaja şi marea mai mult decât fostul Înger Victoria′s Secret Alessandra Ambrosio.

Brazilianca a intrat dansând în anul 2022, fiind fotografiată distrându-se de minune la o petrecere pe iaht în Florianopolis, Brazilia. Modelul în vârstă de 40 de ani a afişat un corp la fel de sexy ca întotdeauna, purtând un costum de baie minuscule, din două piese.

Alessandra a fost însoţită la petrecerea de pe iaht de alte prietene în costum de baie, dar şi de fiica sa cea mare, Anja, în vârstă de 13 ani, care-i seamănă perfect. Nu doar că puştoaica a moştenit silueta longilină a mamei sale, dar se pare că s-a integrat perfect în cercul de prieteni ai acesteia şi a prins gustul petrecerilor.

În aceste cadre n-a fost de văzut iubitul Alessandrei, Richard Lee, deşi acesta a sărbătorit Revelionul împreună cu brazilianca, în ţara natală a acesteia. Alessandra şi Richard au fost zăriţi împreună pentru prima dată în luna februarie anul trecut, ceea ce înseamnă că, peste o lună, vor aniversa un an de relaţie.

Pe lângă Anja, Ambrosio mai are un fiu în vârstă de nouă ani, Noah, din relaţia cu fostul ei logodnic, Jamie Mazur.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările