News

Alessandra Stoicescu, primele fotografii după ce a părăsit spitalul în care a născut! Iată ce fericită este alături de soţul şi de fetiţa ei

Alessandra Stoicescu, primele fotografii după ce a părăsit spitalul în care a născut! Iată ce fericită este alături de soţul şi de fetiţa ei camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În urmă cu doar câteva zile, pe 29 iulie, Alessandra Stoicescu a devenit pentru prima dată mamă, după ce a adus pe lume o fetiţă de nota 10, pe micuţa Sara Maria.

După emoţiile primelor zile de după naştere, prezentatoarea TV în vârstă de 43 de ani se pregăteşte pentru prima noapte acasă cu Sara.

„Nu ştiu când au trecut orele şi zilele astea de la internarea pentru naştere. Sau, mai bine spus, cum au trecut lunile de când, de Crăciun, mi-a confirmat doctorul Ancuţa Sultan că sunt însărcinată. Aşa a început cea mai frumoasă perioada din viaţa mea“, a spus Alessandra Stoicescu la ieşirea din spital.

Într-o rochie roz, extrem de emoţionată şi fericită, Sandra nu îşi mai poate lua ochii de la Sara, care e purtată cu grija de Sergiu, soţul prezentatoarei TV, spre maşină. Soţul vedetei a rămas alături de ea în spital, de pe 29 iulie, în toate cele trei zile de când s-a născut fetiţa lor, ascultând cu atenţie sfaturile echipei medicale, pentru ca acasă să le fie cât mai uşor cu tot ce au de făcut pentru Sara. Împliniţi şi fericiţi, cei trei au plecat spre casă, unde camera micuţei a fost atent pregătită din timp, la fel ca toate detaliile pentru o primire perfectă a minunii care le-a schimbat complet vieţile.

Modifică Setările