Vedete

Alessandro Safina şi românca Laura Maria Calafeteanu s-au despărţit după 7 ani de relaţie. Care ar fi fost motivul

Alessandro Safina şi românca Laura Maria Calafeteanu s-au despărţit după 7 ani de relaţie. Care ar fi fost motivul camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Iubirea lor se pare că nu a ţinut o veşnicie! Tenorul Alessandro Safina şi Laura Maria Calafeteanu s-ar fi despărţit, după 7 ani de relaţie.

Artistul italian şi românca formau un cuplu de mai bine de 7 ani. Aveau o familie model, cum mulţi şi-ar dori! Nimeni nu se aştepta la o aşa veste despre ei. Se pare că la mijloc ar fi vorba despre o infidelitate, una peste care italianul nu a putut să treacă, să ierte.

Alessandro Safina şi Laura Maria Calafeteanu s-au cunoscut în România, după unul dintre concertele sale. Artistul şi românca erau împreună din anul 2013, iar împreună au un băieţel de 5 ani. 

Cum s-au cunoscut Alessandro Safina şi Laura Maria

Chiar românca a făcut dezvăluiri în urmă cu ceva vreme despre relaţia sa cu celebrul tenor: "Relaţia noastră a început foarte frumos. Niciunul dintre noi nu s-a gândit că se va întâmpla asta, dar m-a cucerit cu simţul umorului. Atunci când eram în facultate, o prietenă m-a invitat să mergem la concertul lui. Era prima dată când venea în România. Eu nici măcar nu ştiam cine era (râde).

Dar, am ajuns la concert. Aveam bilete prin spatele sălii şi cumva după prima piesă, am ajuns în primul rând. Eram complet fascinată de emoţia pe care o transmitea. Iar la sfârşitul concertului, mi-am dorit foarte tare o poză cu el. Dar nu aveam bilete de genul meet and greet, aşa că nu m-au lăsat. Şi de supărare, am zis atunci în glumă “nu vrea să facă poză cu mine, lasă că o să avem un copil împreună”. O vorbă aruncată pe care am uitat-o complet. Dar, după câţiva ani s-a ivit ocazia să ne cunoaştem şi să rămânem împreună", a povestit ea conform life.ro. 

Foto: Instagram, Facebook

Modifică Setările