News

Alex Abagiu, o nouă căzătură dureroasă la "Asia Express": "Am aterizat ca o balenă eşuată"

Alex Abagiu, o nouă căzătură dureroasă la "Asia Express": "Am aterizat ca o balenă eşuată" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Pare că el este concurentul care a avut cel mai mult de suferit la "Asia Express", sezonul 3. Alex Abagiu a căzut din nou în timpul unei curse. 

Nu e deloc uşoară competiţia! Alex Abagiu a simţit-o pe propria piele, mai ales când a fost accidentat. Echipa formată din Alex şi Radu se află în etapa semifinalei de la "Asia Express" şi aleargă pentru marele premiu. Probele nu sunt uşoare, traseele nu sunt la însemăna oricui, dar...mai ales autostopul. În Taiwan e foarte greu să prinzi o maşină, un şofer care să te ducă în locaţia în care ai nevoie, fără bani şi...fără să cunoască măcar puţin limba engleză. 

În cadrul unei probe destul de dificile, Alex Abagiu şi Radu căutau o maşină care să îi ducă la locaţia indicată de Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. Vântul bătea puternic, iar foaia pe care erau scrise detaliile (mission board-ul) le-a fost suflată din mâini. Radu fugea după ea, iar Alex Abagiu s-a împiedicat şi imediat a căzut:  

„Am aterizat ca o balenă eşuată în intersecţie, sper să nu vină vreo maşină”, a mărturisit Alex, verificându-şi genunchiul.

S-a putut observa imediat pe filmare că este accidentat la picior destul de serios. Fără nicio problemă, el a continuat cursa, chiar dacă rana îl ustura. Urmăriţi momentul în clipul video de mai jos. 

 

Nu este pentru prima oară când Alex Abagiu se accidentează la Asia Express. Din păcate, într-o cursă de la începutul competiţiei, celebrul make-up artist a dat cu faţa de asfalt. S-a julit puţin, dar a acoperit rana cum a ştiut el mai bine. 

Alex Abagiu & Radu Vlăduţ: “Mesajul nostru nu a fost înţeles. Am fost una dintre cele mai încercate echipe.”

Cunoscutul make-up artist şi cel mai bun prieten al său, Radu, alcătuiesc una dintre cele mai neaşteptate, nonconformiste şi controversate echipe din Asia Express. Despre aventura lor în acest reality-show ne-au povestit chiar ei, recent, într-un interviu exclusiv.

Au stârnit comentarii, au dus la bun sfârşit probe dificile, au refuzat unele probe, au eliminat una dintre cele mai puternice echipe, cea alcătuită din fraţii Ristei, iar acum îşi continuă aventura în Taiwan, mânaţi de dorinţa de a dovedi că ei sunt acolo pentru că au un spirit foarte competitiv. Iată care este părerea lor despre această experienţă unică, cum se raportează la valul de animozităţi pe care l-au stârnit şi cum le-a schimbat viaţa show-ul de la Antena 1.

Ştiaţi ce vă aşteaptă în Asia Express, aţi urmărit şi celelalte ediţii?

Radu: Eu am mai spus că mă consider unul din cei mai mari fani ai emisiunii şi că am fost foarte norocos că am ajuns să particip. Am văzut fiecare episod din celelalte sezoane, ba mai mult m-am şi uitat la unele faze din nou pe Youtube, atât de mult mi-a plăcut.

Modifică Setările