News

Alex Ciucu îl îmbracă pe Gigi Becali

Designerul de vestimentaţie masculină Alexandru Ciucu i-a creat patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea şi a Alinei Vidican, cărora finanţatorul clubului Steaua Bucureşti le va fi naş.

Nimic nu-i prea mult pentru o nuntă cu ştaif, crede Gigi Becali, care-şi doreşte să fie un naş elegant la căsătoria lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Astfel, finanţatorul clubului Steaua Bucureşti şi-a comandat pentru duminică patru costume la cunoscutul designer Alexandru Ciucu.

Acesta i-a creat patru ţinute, din materiale de foarte bună calitate, cu o croială cât mai pe corp, conform cerinţelor lui Becali, dar, în acelaşi timp, care să ofere şi dinamism, având în vedere că omul de afaceri obişnuieşte să danseze în timpul acestui tip de eveniment.

„I-am creat naşului George Becali pentru nunta lui Cristi Borcea patru ţinute pe care le va purta în funcţie de cele mai importante momente ale evenimentului. Din cele patru ţinute, două sunt costume, unul alb şi unul negru, ambele cu dungi, iar celelalte două sunt compuse din sacou de brocart de mătase şi pantalon de mătase, de asemenea în cele două culori de mai sus. Pentru toate cele patru ţinute am pregătit câte o vestă. Croiala este cea care ne-a dat cea mai mare bătaie de cap, pentru că a trebuit să lucrăm costumele cât mai pe corp, ăsta fiind stilul agreat de domnul Becali, dar în acelaşi timp să şi găsim o soluţie pentru a-i oferi posibilitatea unor mişcări ample, atât de caracteristice lui“, a spus Alexandru Ciucu.

„Pentru fiecare ţinută am creat special câte un model de cămaşă cu plise şi butoni şi câte o pereche de pantofi din piele de crocodil. Nu am văzut costumul lui Cristi Borcea, dar vă asigur că George Becali a fost foarte grijuliu în alegerea ţinutelor, iar eu mă bucur să văd că eterna rivalitate Steaua - Dinamo se manifestă şi plăcut în domeniul eleganţei vestimentare“, a mai spus Alexandru Ciucu.

Foto: arhiva personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce ţinută îndrăzneaţă a purtat Alessandra Stoicescu!

News

Ce ţinută îndrăzneaţă a purtat Alessandra Stoicescu!

Prezentatoarea Antenei 1 a făcut ieri ravagii printre invitaţii prezenţi la botezul micuţului Zian Mihail, fiul Gabrielei Firea şi al lui Florentin Pandele. Uite ce rochie a purtat sexy a purtat.

FOTO Gabi Firea şi-a botezat băieţelul

News

FOTO Gabi Firea şi-a botezat băieţelul

Petrecere mare ieri în familia cuplului Firea-Pandele. Cei doi şi-au creştinat mezinul, pe Zian Mihail, naş de botez fiind nimeni altul decât latifundiarul din Pipera, Gigi Becali.

Uite ce siluetă afişează Alina Sorescu la 2 luni de la naştere

News

Uite ce siluetă afişează Alina Sorescu la 2 luni de la naştere

Cântăreaţa afişează un look de invidiat la doar două luni de când a născut o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Prima apariţie publică a bifat-o aseară, la evenimentul fashion al soţului său, designerul de costume Alexandru Ciucu.

FOTO Alina Sorescu a dat o petrecere cu mămici celebre

News

FOTO Alina Sorescu a dat o petrecere cu mămici celebre

După party-ul tăticilor, dat de soţul ei, Alex Ciucu, a venit momentul ca şi Alina să dea de băut în cinstea micuţei Elena Carolina. Iată ce vedete au răspuns invitaţiei sale. Pentru că Alexandru a avut parte de o petrecere pe cinste cu tăticii celebri din showbiz, Alina şi-a luat revanşa şi a convocat cele mai cunoscute mămici din entertainmentul românesc.

FOTO Aniversare în familia Gabrielei Vrânceanu-Firea

News

FOTO Aniversare în familia Gabrielei Vrânceanu-Firea

Fosta vedetă de televiziune şi actuala senatoare PSD sărbătoreşte astăzi 3 ani de la căsătoria cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. Marele absent de la petrecerea lor este Gigi Becali.

News

Alina Sorescu e însărcinată

Cântăreaţa şi soţul ei, creatorul de costume bărbăteşti Alexandru Ciucu, vor deveni părinţi la începutul anului viitor. Alina este însărcinată în trei luni.

News

Şerban Huidu vs. Mihai Bendeac

După runda cu Gigi Becali şi al său apărător, Mihai Stoica, cârcotaşul are o nouă dispută de dus, de data aceasta cu fostul jurat al emisiunii “România dansează”.