News

Alex Ciucu şi-a lansat calendarul în prezenţa Principesei Margareta

Alex Ciucu şi-a lansat calendarul în prezenţa Principesei Margareta

Mult aşteptatul calendar 2013, realizat de couturierul Casei Regale şi ai cărui protagonişti sunt rugbiştii din lotul naţional al României, a fost lansat cu fast ieri, la Athenée Palace Hilton.

În prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare a României Margareta, Alexandru Ciucu şi-a prezentat cel mai recent proiect, respectiv calendarul oficial 2013, care îi are ca protagonişti pe membrii echipei naţionale de rugby.

Evenimentul a avut loc în salonul Le Diplomate al hotelului Athenée Palace Hilton şi a fost prezentat de soţia designerului, Alina Sorescu.


Invitaţii au asistat la o prezentare de modă mai puţin obişnuită, pentru care sportivii n-au îmbrăcat fracurile cu care au pozat în calendar, ci echipamentul sportiv, pentru a expune cele două ipostaze contrastante: pe scenă s-au prezentat aşa cum intră pe terenul de joc, iar pe terenul de joc, la şedinţa foto, au intrat în costume elegante de ceremonie.

Alexandru Ciucu a primit din partea echipei şi a preşedintelui FRR un echipament sportiv inscripţionat cu numele Ciucu şi numărul 1, precum şi un balon de joc personalizat cu semnăturile tuturor membrilor echipei.


Momentul prezentării sportivilor a fost urmat de un recital al adolescenţilor care vor beneficia de sprijinul financiar rezultat în urma vânzării calendarului oficial Alexandru Ciucu.

La finalul recitalului, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a urcat pe scenă pentru a mulţumi organizatorilor pentru intenţia lăudabilă de-a ajuta copiii talentaţi, apreciind calitatea produsului, precum şi inedita asociere între sportul de performanţă şi stilul vestimentar masculin.

Totodată, şi Alteţa Sa a primit din partea iniţiatorilor proiectului un balon personalizat cu semnăturile tuturor componenţilor lotului naţional de rugby.

Furnizorul oficial al Casei Regale a avut onoarea să aibă alături, nume cunoscute precum Alin Petrache (Preşedinte Federaţia Română de Rugby), Marius Urzică, Ovidiu Ioaniţoaia, Doina Melinte, Dana Săvuică, Mirela Stelea, designerul de bijuterii Mădălina Flusberg, Mihaela Drafta, Geanina Ilieş, Irina Deleanu (Preşedinte Federaţia Română de Gimnastică Ritmică), Constantin Iosef, Laurent Tourette, Irina Cordoneanu, Giulia Nahmany, Thea Haimovitz, Ruxandra Dragomir (Preşedinte Federaţia Română de Tenis), precum şi reprezentanţi a peste 20 de posturi TV, reviste şi ziare mondene şi de sport.

Foto: PR

Comentarii

Articole asemănătoare

Alexandru Ciucu, la 40 de ani

News

Alexandru Ciucu, la 40 de ani

Bombă în televiziune. Show-ul lui Botezatu va fi difuzat la Kanal D

TV

Bombă în televiziune. Show-ul lui Botezatu va fi difuzat la Kanal D

De câteva luni, creatorul de modă român filmează pentru emisiunea lui, „SuperModels by Cătălin Botezatu“, pe cae toată lumea o aştepta la Antena 1. Schimbare de tactică, însă. Drepturile de difuzare au fost cumpărate de postul turcesc.

Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Regele Simeon al Bulgariei

Fashion

Alexandru Ciucu îl îmbracă pe Regele Simeon al Bulgariei

Couturierul Casei Regale din România mai face un salt în cariera sa, odată cu oportunitatea de-a fi designerul unui nou mebru al familiilor regale europene.

Mirela Stelea îşi întreţine pielea cu extracte de caviar

Beauty

Mirela Stelea îşi întreţine pielea cu extracte de caviar

Soţia lui Bogdan Stelea se simte ca la 20 de ani, după ce a apelat la o serie de tratamente cu produse ce conţin extracte de caviar, cu beneficii vizibile instant.

FOTO Principesa Margareta, decorată în Portugalia

News

FOTO Principesa Margareta, decorată în Portugalia

Fiica Majestăţii Sale Regele Mihai I al României a primit Marea Cruce a Ordinului Sfânta Isabel a Portugaliei, un ordin dinastic creat în anul 1801.