News

Alex Ciucu nu mai poartă verighetă

Alex Ciucu nu mai poartă verighetă

Sunt căsătoriţi de patru ani şi sunt părinţii unei fetiţe adorabile, care tocmai a împlinit 10 luni. Cu toate acestea, designerul de costume pentru bărbaţi a renunţat să mai poarte bijuteria care-i aminteşte că e căsătorit.

Un nou divorţ în showbizul românesc? Zărit fără verighetă şi sosind acasă la ore târzii, ai spune despre Alex că se poartă ca un viitor celibatar.

Ei bine, nu. Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu se înţeleg la fel de bine ca la început, chiar dacă „după ce apare primul copil, intervine o distanţare în cuplu“, după cum a recunoscut cântăreaţa pentru Kanal D.

Dar, ca să prevină ca această distanţare provocată de faptul că bebeluşul devine prioritar, Alina şi Alex încearcă să-şi împrospăteze relaţia cu ieşiri în doi. “Noi ne mai luam o vacanţă, mergem la cină, ne păstrăm zilnic timp pentru noi“, a mai spus Alina pentru „WowBiz“.

Cât despre faptul că Alex nu mai poartă verighetă, cântăreaţa a explicat că „nu o poartă fiindcă o pierde. Se joacă cu ea şi o pierde“.

Oricum, şi la ei, ca şi-n alte cupluri, „viaţa de familie e ca ka raliu. Nu prea ştii ce te aşteaptă. Tu te duci, crezând că ştii ce te aşteaptă, dar în realitate e o aventură“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările