News

Alex Ciucu se… împăunează

Alex Ciucu se… împăunează

Urmând trendul lansat de Iulia Albu, care îşi face apariţia în public alături de o găină de rasă, designerul a achiziţionat, la rândul său, o pereche de păuni, pe care a prezentat-o la „Happy Hour“.

La invitaţia lui Cătălin Măruţă, designerul a acceptat provocarea de-a apărea alături de o înaripată, cel mai nou trend impus de Iulia Albu.

Sub pretextul că „showbiz-ul românesc se umflă în pene“, Alexandru Ciucu le-a prezentat telespectatorilor pe cei doi păuni, care au primit nume cu tentă fashionistă: Antigel Versace şi Stelică Cerutti.

„Pe primul l-am uitat din greşeală noaptea în curte, în frig, şi a dovedit că e rezistent şi nu a îngheţat, iar al doilea s-a visat tot timpul o stea“, a spus Alex.

Şi, pentru ca cei doi păuni să-şi facă intrarea cum se cuvine în lumea mondenă, designerul le-a confecţionat costume speciale din stofă, realizate în propriul atelier. Mai mult, Ciucu şi-a făcut apariţia şi cu un ou de struţ bine protejat de un material din catifea, reprezentând viitoarea lui pasăre de companie, pe care l-a numit Jimmy Choo Choo.

Apariţia designerului alături de cele trei păsări de companie a stârnit amuzamentul Iuliei Albu, care a ţinut să precizeze că păunii lui Ciucu şi găina ei, Lou Lou, sunt foarte bine crescute, nu fac gălăgie şi respectă tendinţele vestimentare.

Ca şi completare, Alexandru Ciucu a declarat că păunii lui au toate şansele să intre în reviste la categoria “Bine îmbrăcaţi”, ghidându-se după aprecierile Iuliei Albu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările