News

Alex Ciucu şi Alina Sorescu, prădaţi de hoţi în prag de Crăciun: "Sentimentul că te poţi întâlni cu un răufăcător în propria casă lasă urme adânci"

Alex Ciucu şi Alina Sorescu, prădaţi de hoţi în prag de Crăciun: "Sentimentul că te poţi întâlni cu un răufăcător în propria casă lasă urme adânci" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

De-abia s-au mutat în casă nouă şi nici n-au apucat bine să se bucure de ea, că au şi fost vizitaţi de hoţi, chiar înainte de Sărbători.

Sărbătorile în familia cântăreţei Alina Sorescu şi a designerului de costume bărbăteşti Alexandru Ciucu au fost umbrite de un eveniment total neprevăzut şi neplăcut. Casa cea nouă le-a fost prădată de hoţi!

Vestea ne-a dat-o chiar Alex Ciucu, care ne-a asigurat că atât el şi soţia sa, cât şi cele două fetiţe ale lor, Elena Carolina şi Ana Raisa, sunt teferi şi nevătămaţi. Paguba a fost minoră, dar sperietura nu e de neglijat.

"Am trăit neplacuta experienţă de a fi vizitaţi de hoţi în noaptea trecută. Din fericire, suntem toţi vii şi nevătămaţi. La prima vedere, au dispărut doar trei tablouri la care ţineam foarte mult, fiind pictate de o artistă foarte talentată şi o apropiată a familiei. Sentimentul, însă, că te poţi întâlni (tu sau, şi mai grav, copilul tău) cu un răufăcător în propria casă lasă urme sufleteşti foarte adânci", spune Alex Ciucu într-un mesaj postat pe pagina lui de socializare.

"Sunt recunoscător Poliţiei Voluntari care a fost foarte promptă până acum. Primul echipaj a ajuns în aproximativ 10 minute de la sesizare şi cam după încă vreo oră şi cei de la criminalistică pentru prelevarea de probe ADN, amprente, fotografii, etc. Toţi mi s-au parut foarte amabili, profesionisti şi poate, cel mai important, OAMENI. Pun mai jos câteva poze de la locul faptei (care mi se par desprinse din filme), dar şi poze cu tablourile furate. În caz că le vedeţi pe undeva (pe net, galerie de artă, colecţie privată, etc), să ştiţi că sunt ale noastre."

Totodată, Alexandru Ciucu are şi un mesaj pentru cei cărora le mai vine ideea să-i treacă pragul... neinvitaţi: "Pentru alţi eventuali hoţi, nu ţinem nici bani şi nici bijuterii de valoare în casă".

Modifică Setările