News

Alex Ciucu va studia actoria şi regia la Hollywood

Alex Ciucu va studia actoria şi regia la Hollywood

Cuturierul oficial al Casei Regale a decis ca, în paralel cu activitatea de designer de costume, să se specializeze în domeniul cinematografei la New York Film Academy.

Alexandru Ciucu vrea să-şi extindă activitatea, aşa că a hotărât să plece în America şi să urmeze câteva cursuri de actorie şi de film making, incluzând specializări în scenariu, regie, producţie şi marketing de film.

„Vreau să învăţ de la cei mai buni din branşă, de aceea am ales ca destinaţie Hollywood-ul. Filmul îţi permite să comunici mult mai bine emoţiile şi experienţele pe care vrei să le împărtăşeşti celorlalţi. Am câteva idei de scenariu care cred că vor aduce o noua percepţie asupra filmului românesc. Consider că împletirea fashion-ului cu cinematografia mă va împlini profesional“, declară designerul.

Alex Ciucu îşi doreşte ca proiectele sale să contureze frumos imaginea externă a României.

„Ştiu că este mult mai greu să construieşti valori, decât să le distrugi, dar şi satisfacţia reuşitei este mult mai mare. Arta are puterea de a face cunoscute valorile româneşti, mai mult decât, spre exemplu, afacerile sau medicina, pentru că are expunere mult mai mare şi ajunge direct în sufletele oamenilor, înainte de a ajunge în mintea lor, unde pot fi alterate de stereotipii. Să ne amintim doar că muzica, moda, filmul şi pictura sunt domeniile în care cei mai mulţi români se remarcă peste hotare”, mai spune el.

În Statele Unite ale Americii, el s-a întâlnit cu mai mulţi români celebri care au dezvoltat conexiuni în Cetatea Filmului. Cu toţii l-au sfătuit şi l-au încurajat să-şi urmeze visul.

„Am reuşit să mă văd cu Monica Bârlădeanu, Marius Moga şi cu fotograful Edward Aninaru. Fiecare a avut păreri pertinente legate de proiectul meu şi m-au ajutat în luarea unor decizii”.

Designerul vestimentar urmează să înceapă în curând cursurile, iar pe parcurs să pună bazele primului său proiect cinematografic.

New York Film Academy este instituţia absolvită de multe nume celebre din industria filmului. Studenţii au ocazia să înveţe de la profesori cu experienţă, să facă practică în studiouri profesionste şi să ia parte la seminarii ale unor oaspeţi de onoare precum Steven Spielberg, Kevin Spacey, Ben Stiller sau Anthony Quinn.

Foto: pagina personală, PR

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce vedetă a primit cadou o carte a lui Klaus Iohannis?

News

Ce vedetă a primit cadou o carte a lui Klaus Iohannis?

Preşedintele nou ales al României şi-a însuşit rolul imediat şi în forţă, reuşind să câştige de partea sa un public numeros, de votanţi, cititori ai noii sale biografii şi chiar membrii ai Casei Regale. Iată pe cine a mai “sedus” cu o simplă dedicaţie.

News

Antonia şi Alex Velea vor să ţină secret sexul copilului lor

Superstiţie sau marketing? De când a rămas însărcinată, artista se află şi mai mult în centrul atenţiei şi, deşi a aflat recent ce sex are bebeluşul ei, viitoarea mămică preferă să păstreze secretul.

FOTO Iată ce vocaţie are fiica lui Andrei Zaharescu

News

FOTO Iată ce vocaţie are fiica lui Andrei Zaharescu

Catinca, fata cea mare a fostului prezentator de televiziune, născută în timpul primului mariaj al acestuia, a cochetat cu modellingul şi părea că va avea o carieră de manechin. Acum, însă, s-a orientat spre cu totul altceva.

Uite ce dedicaţie i-a făcut Alex Ciucu soţiei sale, de ziua ei

News

Uite ce dedicaţie i-a făcut Alex Ciucu soţiei sale, de ziua ei

Nu doar creator de costume bărbăteşti, ci şi poet. Ieri, pe 14 iulie, couturierul Casei Regale şi-a suprins soţia cu un imens buchet cu trandafiri şi cu o poezie scrisă chiar de el, în dar de ziua ei.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Creaţiile lui Alex Ciucu ajung şi la Paris

News

Creaţiile lui Alex Ciucu ajung şi la Paris

După succesul repurtat la Monte Carlo, furnizorul oficial al Casei Regale din România vrea să-şi prezinte show-ul de modă în Capitala Luminilor.

Gestul romantic al lui Alex Ciucu pentru soţia sa, Alina

News

Gestul romantic al lui Alex Ciucu pentru soţia sa, Alina

Am putea spune că e ultimul romantic al vremurilor cotidiene. Şi probabil că nu ne-am înşela prea tare, având în vedere surpriza pe care i-a făcut-o cuturierul Casei Regale soţiei sale, aflată în vacanţă în Malta.

Principii României, invitaţii Prinţului Charles

News

Principii României, invitaţii Prinţului Charles

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu se întâlnesc astăzi cu fiul Reginei Elisabeta a II-a în Anglia, la Clarence House.