News

Alex Dima, confesiune înduioşătoare despre moartea soţiei. ”Ştiam că ea s-a dus la Dumnezeu şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”

Alex Dima, confesiune înduioşătoare despre moartea soţiei. ”Ştiam că ea s-a dus la Dumnezeu şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alex Dima şi-a deschis încă o dată sufletul în legătură cu un subiect sensibil, despre care mult timp i-a fost greu să vorbească.

Simpaticul prezentator de la PRO TV a fost invitat la colegul Măruţă pentru a vorbi despre felul în care a făcut faţă pierderii soţiei sale în faţa cancerului. După doar doi ani de la nuntă, a venit pe lume Sara, dar bucuria n-a ţinut mult, întrucât Roxana a fost diagnosticată cu cancer şi s-a stins în jumătate de an. Doar colegii de la Pro şi fiica l-au menţinut pe linia de plutire.

Alex Dima are o profundă conexiune cu Dumnezeu, lucrul acesta reflectându-se în stilul său de viaţă, interviurile deosebite realizate la muntele Athos sau implicarea activă şi continuă în acţiuni de caritate.

Acum, norii s-au risipit şi Alex şi-a găsit liniştea în braţele altei femei, pe care a întâlnit-o în aeroport.

Roxana, soţia sa, este însă femeia care i-a dăruit-o pe micuţa Sara, pentru care a fost mult timp şi tată, şi mamă.

Sara a fost cea care l-a făcut să poată depăşi momentul teribil din viaţa sa: ”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Te duci la doctor şi ţi se spune că eşti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă şi vezi-ţi de viaţă şi acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să ştim. Boala asta se dezvoltă fără să ştii.

Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta şi eu am insistat să meargă la doctorul acesta, pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”, a explicat Alex Dima drama prin care a trecut şi într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca, la Europa FM. „Am fost un pic supărat pe Dumnezeu, dar nu am vrut să fiu foarte supărat pentru că ştiam că ea s-a dus acolo la El şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”, a mai adaugat prezentatorul tv.

Lui Cătălin Măruţă i-a povestit detalii din viaţa lui de familie: după mulţi ani, a cunoscut-o pe Georgiana. “Am văzut-o în aeroport, la Timişoara, unde eram la un eveniment, s-a băgat în faţa mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de aşteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am fost invitat într-o bancă să vorbesc despre copiii din MagicCamp. Şi acolo era ea, s-a ocupat de povestea asta! Şi de atunci e bine. Suntem de aproape 6 ani împreună. Mi-au atras atenţia ochii, zâmbetul şi tupeul”, i-a mai mărturisit Alex Dima lui Măruţă.

 

Comentarii

Modifică Setările