Agenda

Alex , Ioana, Teodora şi Robert luptă vineri în finala Vocea României. Cine este preferatul tău?

Alex , Ioana, Teodora şi Robert luptă vineri în finala Vocea României. Cine este preferatul tău?

O nouă ediţie Vocea României se apropie de sfârşit. Alex Muşat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Teodora Buciu şi Robert Botezan din echipa Tudor şi-au demonstrat calităţile vocale, iar vineri vor urca pe scena vocilor pentru ultima dată în acest sezon şi vor lupta cu toate armele muzicale pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Vineri este marea finală Concurenţii au pregătit momente extraordinare şi au repetat zilnic pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor publicului, iar antrenorii i-au ajutat să treacă peste emoţii şi să dea tot ce au mai bun pe scenă.

Vinerea aceasta, fiecare finalist va cânta câte trei melodii: una singur, una împreună cu antrenorul lui şi o piesă cu un invitat special.

vocea-romaniei-2016-alex-musat
Alex Muşat
thumb1_robert_botezan_-_echipa_tudor_(1)
Robert Botezan
thumb1_ioana_ignat_-_echipa_moga
Ioana Ignat
Teodora-Buciu
Teodora Buciu

De asemenea, câştigătorii ultimelor două sezoane Vocea României, Tibi Albu şi Cristina Bălan, vor fi alături de concurenţi şi vor urca încă o dată pe scena pe care doar vocea contează.

În marea finală vom asculta melodii rock, blues, pop, muzică tradiţională şi îl vom vedea pe Smiley într-o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum.

Vineri, de la 20:30, telespectatorii îşi pot susţine şi vota favoritul, după START VOT, prin SMS la numărul 1200, folosind numărul de concurs al fiecăruia sau în aplicaţia Vocea României, care poate fi descărcată gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot în aplicaţie este gratuit.

Modifică Setările