News

Alex Rodriguez a închiriat o proprietate în Hamptons, chiar lângă vila lui Jennifer Lopez, unde au petrecut vara împreună, anul trecut

Alex Rodriguez a închiriat o proprietate în Hamptons, chiar lângă vila lui Jennifer Lopez, unde au petrecut vara împreună, anul trecut camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, a făcut o nefăcută. Nimeni nu îşi explică gestul lui.

Bărbatul a închiriat o proprietate chiar lângă casa lui Jennifer Lopez, unde au petrecut vara împreună anul trecut. Este masochism sau pur şi simplu vrea să o scoată din sărite pe divă?

Vila pe care a închiriat-o A-Rod în luxoasa staţiune The Hamptons arată spectaculos. Vă puteţi delecta cu imaginile din GALERIA FOTO.

Cele două vedete sunt la trei minute de mers cu maşina una de cealaltă, atunci când stau în casele din Hamptons. A-Rod a fost deja văzut acolo, chiar acompaniat de o brunetă misterioasă.

Nu ştim dacă Rodriguez este pur şi simplu îndrăgostit de zonă, s-a mutat fiindcă s-a simţit grozav anul trecut sau a dorit doar să o irite pe fosta sa logodnică celebră, care şi-a asumat total o nouă relaţie amoroasă cu fostul iubit Ben Affleck.

A-Rod a închiriat proprietatea de 5 milioane de dolari cu 200.000 dolari chirie pe lună, în timp ce încă e în căutări, dorind să cumpere case atât în Manhattan, cât şi în The Hamptons.

Vila cotată la 10 milioane de dolari a lui J Lo este în apropiere. Vineri, fostul sportiv a fost văzut în Hamptons luând masa cu câţiva angajaţi, dar şi cu o misterioasă brunetă, despre care cei prezenţi acolo se întrebau dacă e noua lui iubită.

O sursă a identificat femeia, explicând că este Liz Cohen, o dezvoltatoare imobiliară, şi că cei doi nu ar fi implicaţi sentimental.

Rodriguez în vârstă de 45 de ani a încheiat cina târziu, puţin înainte de miezul nopţii.

Jennifer Lopez încă nu a fost văzută anul acesta în The Hamptons, preferând să îşi trăiască povestea de iubire cu Ben la Malibu şi în Los Angeles. Rămâne de văzut dacă The Hamptons va mai prezenta interes, mai ales după vestea mutării lui A-Rod în vecinătate.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările