Multimedia

Alex Velea şi Antonia, iubire fierbinte în „Sahara” - un featuring cu Lino Golden

Alex Velea şi Antonia, iubire fierbinte în „Sahara” - un featuring cu Lino Golden

Senzualitate, culoare şi multă căldură se regăsesc în cel mai recent single semnat Alex Velea. Inspirat de iubirea sa pentru Antonia, artistul lansează piesa „Sahara”, cu un videoclip exotic, asemenea unei „1001 de nopţi” moderne, care aminteşte de farmecul deşertului şi al iubirilor nemuritoare.

Noul single este o colaborare cu Antonia şi Lino Golden, artist Golden Boy Society şi Global Records.

„Sahara. E clar că doar pronunţi numele acestui deşert şi te încălzeşti. Acesta reprezintă totodată „infinitul”, „marea de nisip”, care poate să fie atât persoana iubita, cât şi „IUBIREA” însăşi. Piesa are un vibe diafan, te poartă printre dune şi te face să mai vrei să o asculţi o dată. Am lucrat cu o echipă de filmare foarte fresh, care a redat în imagini elocvente sound-ul creat. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect”, spune Alex Velea.

Aceasta nu este prima oară când Alex Velea şi Antonia se întâlnesc pe platourile de filmare. Anul trecut artista a lansat „Iubirea mea”, primul clip al său în care apărea Alex Velea şi care are aproape 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar anul acesta „Hotel Lounge”, care la o lună de la lansare are deja aproape 5,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Antonia a apărut şi ea în alte două clipuri ale iubitului ei, „Defectul tău sunt eu” şi „Sentimente sau instincte”.

Modifică Setările