News

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Mama fiului său, Dominic, abia şi-a reglementat statutul civil, încheind actele de divorţ cu fostul soţ, Vincenzo Castellano. Dar, cum se apropie botezul, cântăreţul a vorbit şi despre uniunea în faţa lui Dumnezeu cu aleasa inimii sale.

Alex Velea şi Antonia formează unul dintre cele mai neaşteptate cupluri din showbiz-ul românesc. Şi, de când au devenit părinţi, toată lumea aşteaptă să-i vadă mergând altar. Cum botezul micuţului Dominic se apropie, s-a speculat că cei doi vor face un eveniment dublu, adică vor face şi schimb de verighete.

„Relaţia noastră este perfectă şi nu stăm într-un act, dar sigur că ne dorim nuntă. S-a dovedit în ambele cazuri că un act nu te ţine şi nu dezvoltă dragostea. Dar nu o să trăim în concubinaj… Nu ştim încă dacă va fi odată cu botezul, dar vom vedea“, a declarat Alex Velea pentru ziarulring.ro.

Artistul a vorbit şi despre botezul băieţelului său şi al Antoniei.

„Naş va fi Smiley. Îl vom boteza Dominic Andrei, după naş“, a explicat el.

„Sunt un om fericit, un om împlinit. Mi-am dorit de mult timp să am un copil şi consider că a venit la timpul potrivit. Fiecare bărbat care trăieşte experienţa asta o să aibă o perioadă în care o să fie mult mai sensibil. E frumos să-l vezi în braţele tale, are pielea caldă şi moale“, a mai spus el.

El a vorbit şi despre cum el şi Antonia îşi împart sarcinile în privinţa bebeluşului lor.

„Avem sarcini egale. Ce face ea, fac şi eu. Îl spălăm, îl schimbăm. Mi-e frică să-l ţin în cădiţă, dar eu sunt responsabil cu bureţelul, să îl spăl. Ştiu să schimb scutece încă dinainte de a se naşte. Am exersat într-o emisiune... prima dată l-am prins invers, dar apoi am învăţat (râde). Copilul e liniştit, mă descurc cu el. Din trei în trei ore mănâncă. Antonia după prima lună nu a mai alăptat, a făcut furia laptelui (denumită febra laptelui sau mastită). A suferit un pic, dar a trecut...“, a dezvăluit Alex, pentru ziarulring.ro.

„Acum, Antonia este în Italia, la fiica sa, Maya. Încearcă să păstreze o balanţă între cei doi copii“, a încheiat el.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Amalia Năstase vrea să facă şi nuntă, nu doar botez

News

Amalia Năstase vrea să facă şi nuntă, nu doar botez

La aproape 40 de ani, fosta soţie a lui Ilie Năstase se pregăteşte pentru venirea pe lumea a celui de-al treilea copil al său. Ea şi iubitul său, Răzvan Vasilescu, au vorbit deja despre căsătorie şi despre cum îşi vor boteza băieţelul.

FOTO Antonia şi Alex Velea l-au cununat pe Boier Bibescu

News

FOTO Antonia şi Alex Velea l-au cununat pe Boier Bibescu

În ciuda faptului că au circulat tot felul de zvonuri contradictorii, cei doi artişti le-au fost alături, ca părinţi spirituali, lui Răzvan Marian Bătrînu, alias Boier Bibescu, şi Alinei Vladu.

FOTO Andrei Gheorghe, noua vedetă de la DNA

News

FOTO Andrei Gheorghe, noua vedetă de la DNA

Nu, nu l-au legat. Ba chiar s-a dus de bunăvoie. Şi asta pentru că omul de radio a vrut să le facă cinste cu câte o pizza procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru arestările făcute în ultimul timp.

FOTO Alex Velea, un tătic model. Urmează Smiley?

News

FOTO Alex Velea, un tătic model. Urmează Smiley?

De când a devenit părinte, fanii artistului dance-pop încep să-i descopere o nouă latură, mult mai tandră decât şi-ar fi putut închipui. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Smiley, naşul micuţului Dominic.

FOTO Fiica lui Andrei Gheorghe, o evoluţie în imagini

News

FOTO Fiica lui Andrei Gheorghe, o evoluţie în imagini

Anastasia a împlinit 21 de ani şi, de 12 ani încoace, e protagonista unui proiect fotografic interesant: în fiecare an, în luna octombrie, ea se fotografiază alb-negru pe acelaşi scaun. Iată şi povestea.

Victor Slav nu mai e „Burlacul“. Vezi cine l-a înlocuit

News

Victor Slav nu mai e „Burlacul“. Vezi cine l-a înlocuit

Relaţia incertă cu fosta soţie, Bianca Drăguşanu, şi articolele tendenţioase din presă par să-l fi făcut pe fostul prezentator meteo să piardă contractul cu Antena 1 pentru emisiunea „Burlacul“.

News

Antonia şi Alex Velea vor să ţină secret sexul copilului lor

Superstiţie sau marketing? De când a rămas însărcinată, artista se află şi mai mult în centrul atenţiei şi, deşi a aflat recent ce sex are bebeluşul ei, viitoarea mămică preferă să păstreze secretul.

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

News

Antonia e însărcinată cu copilul lui Alex Velea

Era doar o chestiune de timp până ce această veste avea să devină reală, de vreme ce între cei doi artişti există o atracţie irezistibilă. Şi cum amândoi sunt divorţaţi acum, ce anume i-ar mai opri să formeze o familie?

Uite cum arată „nora“ lui Anghel Iordănescu

News

Uite cum arată „nora“ lui Anghel Iordănescu

Fiul „Generalului“, Andrei Iordănescu, are 20 de ani şi este absolvent de teologie. Din mai, el face cuplu cu Vanda Dogeanu, model şi dansatoare sportivă, alături de care se fotografiază în cele mai romantice ipostaze.