News

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Mama fiului său, Dominic, abia şi-a reglementat statutul civil, încheind actele de divorţ cu fostul soţ, Vincenzo Castellano. Dar, cum se apropie botezul, cântăreţul a vorbit şi despre uniunea în faţa lui Dumnezeu cu aleasa inimii sale.

Alex Velea şi Antonia formează unul dintre cele mai neaşteptate cupluri din showbiz-ul românesc. Şi, de când au devenit părinţi, toată lumea aşteaptă să-i vadă mergând altar. Cum botezul micuţului Dominic se apropie, s-a speculat că cei doi vor face un eveniment dublu, adică vor face şi schimb de verighete.

„Relaţia noastră este perfectă şi nu stăm într-un act, dar sigur că ne dorim nuntă. S-a dovedit în ambele cazuri că un act nu te ţine şi nu dezvoltă dragostea. Dar nu o să trăim în concubinaj… Nu ştim încă dacă va fi odată cu botezul, dar vom vedea“, a declarat Alex Velea pentru ziarulring.ro.

Artistul a vorbit şi despre botezul băieţelului său şi al Antoniei.

„Naş va fi Smiley. Îl vom boteza Dominic Andrei, după naş“, a explicat el.

„Sunt un om fericit, un om împlinit. Mi-am dorit de mult timp să am un copil şi consider că a venit la timpul potrivit. Fiecare bărbat care trăieşte experienţa asta o să aibă o perioadă în care o să fie mult mai sensibil. E frumos să-l vezi în braţele tale, are pielea caldă şi moale“, a mai spus el.

El a vorbit şi despre cum el şi Antonia îşi împart sarcinile în privinţa bebeluşului lor.

„Avem sarcini egale. Ce face ea, fac şi eu. Îl spălăm, îl schimbăm. Mi-e frică să-l ţin în cădiţă, dar eu sunt responsabil cu bureţelul, să îl spăl. Ştiu să schimb scutece încă dinainte de a se naşte. Am exersat într-o emisiune... prima dată l-am prins invers, dar apoi am învăţat (râde). Copilul e liniştit, mă descurc cu el. Din trei în trei ore mănâncă. Antonia după prima lună nu a mai alăptat, a făcut furia laptelui (denumită febra laptelui sau mastită). A suferit un pic, dar a trecut...“, a dezvăluit Alex, pentru ziarulring.ro.

„Acum, Antonia este în Italia, la fiica sa, Maya. Încearcă să păstreze o balanţă între cei doi copii“, a încheiat el.

Foto: pagina personală

Modifică Setările