Vedete

Alexa, noi dezvăluiri despre bătaia primită de la Anamaria Prodan: „Eu sunt şeful“

Alexa, noi dezvăluiri despre bătaia primită de la Anamaria Prodan: „Eu sunt şeful“

În luna iulie a acestui an, fanii sportului şi nu numai au fost luaţi prin surprindere de un gest făcut de Anamaria Prodan: după un meci al echipei Astra, impresara l-a luat la pumni pe antrenorul echipei, Dan Alexa.

La acea vreme, presa tabloidă şi jurnaliştii de sport notau că ar fi vorba de o ceartă conjugală, existând unele zvonuri potrivit cărora Alexa şi Anamaria ar fi amanţi. Imediat, cei doi au negat aceste informaţii şi au dezvăluit că cearta lor a pornit din cauza unui jucător care nu a dat randamentul aşteptat.

Acum, la aproximativ trei luni de la acel incident, Dan Alexa a fost dat afară de la Astra, iar unele voci afirmă că scandalul cu Anamaria Prodan ar fi contribuit la demiterea acestuia.

Sportivul a vrut să facă lumină în acest caz şi a spus că nu înţelege de ce a fost dat afară şi că nu cearta a fost motivul ruperii contractului. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că a avut o discuţie în vestiar cu jucătorii, imediat după ce Anamaria Prodan l-a bătut.

„Le-am zis că eu sunt şeful! Nu există altceva. Nu am simţit nevoia să spun, dar asta a fost situaţia. Era momentul să ies şi să vorbesc. I-am convins“, a spus Dan Alexa.

Modifică Setările