News

Alexandra Dinu a strălucit la un eveniment caritabil

Alexandra Dinu a strălucit la un eveniment caritabil

Event: (id=93324) Inaugurazione Della Scuola - Le Fate Turchine - Location: Roma. People: Dinu Alexandra

Printre invitaţii de seamă de la gala amfAR, de weekend-ul trecut, s-a numărat şi frumoasa româncă Alexandra Dinu. Actriţa a avut o apariţie de excepţie pe covorul roşu de la Cannes!

Nu numai Mădălina Ghenea şi divele de la Hollywood au participat la evenimentul caritabil, de zilele trecute, de la Cannes, ci şi fosta soţie a lui Adi Mutu, actriţa Alexandra Dinu.

Îmbrăcând o rochie albă Brandon Maxwell, Alexandra a fost una dintre apariţiile elegante de la respectivul eveniment. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o geantă argintie şi cu un colier de diamante de la Pasquale Bruni.

Vedeta nu este la prima participare la un eveniment de la Cannes, ea fiind o prezenţă obişnuită a acestor gale, graţie proiectelor pe care le derulează în industria cinematografică înternaţională. Anul trecut, spre exemplu, Alexandra Dinu s-a numărat printre invitaţii de seamă de la premiera peliculei “Irrational Man”, regizată de Woody Allen.

Anul acesta, la Cannes, Alexandra Dinu a avut o întânire şi cu Andreea Marin alături de care a pus bazele unui proiect de amploare ce va fi derulat începând cu anul 2018.

Alexandra Dinu are la activ anul acesta două roluri în filme de Hollywood. În luna decembrie, vedeta va putea fi văzută pe marile ecrane în filmul “Unchained”, în care joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas şi John Malkovich. Urmează apoi rolul principal în thriller-ul “Final Score”, alături de Pierce Brosnan.

Modifică Setările