News

Alexandra Dinu alături de celebrităţi precum Naomi Watts şi Kylie Minogue. Vezi cu ce ocazie!

de admin

Alexandra Dinu alături de celebrităţi precum Naomi Watts şi Kylie Minogue. Vezi cu ce ocazie!

Alexandra Dinu a participat marţi seara la unul dintre cele mai exclusiviste evenimente organizate în Los Angeles în săptămâna ce precede decernarea premiilor Oscar. Actriţa a păşit pe covorul roşu la petrecerea Bulgari alături de Naomi Watts, Adrien Brody, Laura Dern şi Kylie Minogue.

Evenimentul s-a desfăşurat în beneficiul organizaţiei “Save the Children” şi a prilejuit lansarea cărţii de portrete Stop.Think.Give, realizată de fotograful italian Fabrizio Ferri. Peste 250 de celebrităţi din lumea cinematografiei, a artei, a culturii şi a modei s-au alăturat acestui proiect, în scopul strângerii de fonduri pentru educaţia copiilor ce provin din ţările defavorizate.

Bulgari a lansat cu acest prilej o colecţie specială de inele şi de pandantive, urmând ca o mare parte din încasări să fie donaţi în scop social. În urma campaniilor sociale desfăşurate de-a lungul timpului, brandul italian de bijuterii a strâns nu mai puţin de 35 de milioane de dolari în beneficiul organizaţiei “Save the Children”.

Alexandra Dinu se află la Los Angeles în calitate de invitat special la Festivalul de Film “Los Angeles Italia”, organizat de celebrul producător italian Pascal Vicedomini. Alexandra Dinu participă la acest Festival alături de nume celebre precum Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut publicului român din serialul “Caracatiţa”), Liza Minnelli şi Jimmy Kimmel.

Alexandra Dinu se află în precampania de promovare a primului ei proiect internaţional, filmul “The Serpent’s Gift”, în care joacă rolul principal. Acest proiect marchează debutul Alexandrei ca actriţă în filmele americane, iar pelicula SF urmează a avea premiera în acest an.

Modifică Setările