News

Alexandra Dinu, apariţie sexy la o petrecere din Bucureşti

Alexandra Dinu, apariţie sexy la o petrecere din Bucureşti

Alexandra Dinu a fost invitatul special al petrecerii Jack Daniel’s găzduită de clubul Fratelli din Bucureşti, ocazie cu care a avut cea mai elegantă şi sexy apariţie vestimentară a serii.

Pentru acest eveniment, actriţa a sosit special de la Roma, făcându-şi apariţia în două vestimentaţii diferite, una aleasă pentru conferinţa de presă şialta pentru evenimentul propriu-zis. Dacă, la începutul petrecerii, Alexandra a îmbrăcat o rochie neagră din cea mai recentă colecţie Dolce&Gabbana, pentru momentele de prezentare de pe scenă a ales cea mai provocatoare creaţie purtată de ea până în prezent.

Este vorba de o rochie transparentă, din voal şi dantelă aplicată manual, creaţie a brandului italian Sarli, în valoare de 8000 de euro. „Am început o colaborare cu Sarli, brand specializat în creatii Haute-Couture, iar rochia purtată la party-ul Jack Daniel’s este din voal, cu dantelă aplicată manual. Este o rochie la care s-a lucrat aproape trei săptămâni, zi de zi”, declară actriţa.

Alexandra Dinu a jucat rolul de povestitor în cadrul evenimentului-concept ce a purtat numele „Some Stories”, şi introdus în scenă, printr-o poveste diferită, recitaluri ale unor artişti precum Sonique, No Mercy, Timati, 3 Sud Est, Corina, Loredana, Horia Brenciu, Florin Chilian, Vama, Vunk sau Fady& The Zaidans.

Cu toate că a fost gazda unei petreceri desfăşurate într-un club, actriţa mărturiseşte că în Italia nu prea obişnuieste să-şi piardă nopţile în localuri şi la evenimente mondene nocturne.

„Am acceptat să fiu gazda serii pentru că mi-a plăcut conceptul petrecerii. Eu nu sunt de fire o petrecăreaţă şi nu îmi place să-mi pierd nopţile prin cluburi. Până la acest eveniment, nu am mai ieşit într-un club de mai bine de trei ani. În general, ieşim la cină, iar apoi la teatru sau la cinema. Fiului meu, Mario, îi place mult la cinematograf”, declară Alexandra Dinu.