News

Alexandra Dinu, apariţie sexy la o petrecere din Bucureşti

Alexandra Dinu, apariţie sexy la o petrecere din Bucureşti

Alexandra Dinu a fost invitatul special al petrecerii Jack Daniel’s găzduită de clubul Fratelli din Bucureşti, ocazie cu care a avut cea mai elegantă şi sexy apariţie vestimentară a serii.

Pentru acest eveniment, actriţa a sosit special de la Roma, făcându-şi apariţia în două vestimentaţii diferite, una aleasă pentru conferinţa de presă şialta pentru evenimentul propriu-zis. Dacă, la începutul petrecerii, Alexandra a îmbrăcat o rochie neagră din cea mai recentă colecţie Dolce&Gabbana, pentru momentele de prezentare de pe scenă a ales cea mai provocatoare creaţie purtată de ea până în prezent.

Este vorba de o rochie transparentă, din voal şi dantelă aplicată manual, creaţie a brandului italian Sarli, în valoare de 8000 de euro. „Am început o colaborare cu Sarli, brand specializat în creatii Haute-Couture, iar rochia purtată la party-ul Jack Daniel’s este din voal, cu dantelă aplicată manual. Este o rochie la care s-a lucrat aproape trei săptămâni, zi de zi”, declară actriţa.

Alexandra Dinu a jucat rolul de povestitor în cadrul evenimentului-concept ce a purtat numele „Some Stories”, şi introdus în scenă, printr-o poveste diferită, recitaluri ale unor artişti precum Sonique, No Mercy, Timati, 3 Sud Est, Corina, Loredana, Horia Brenciu, Florin Chilian, Vama, Vunk sau Fady& The Zaidans.

Cu toate că a fost gazda unei petreceri desfăşurate într-un club, actriţa mărturiseşte că în Italia nu prea obişnuieste să-şi piardă nopţile în localuri şi la evenimente mondene nocturne.

„Am acceptat să fiu gazda serii pentru că mi-a plăcut conceptul petrecerii. Eu nu sunt de fire o petrecăreaţă şi nu îmi place să-mi pierd nopţile prin cluburi. Până la acest eveniment, nu am mai ieşit într-un club de mai bine de trei ani. În general, ieşim la cină, iar apoi la teatru sau la cinema. Fiului meu, Mario, îi place mult la cinematograf”, declară Alexandra Dinu.

Modifică Setările