Vedete

Alexandra Dinu are chipul unei adolescente. Cât de bine arată jurata "Românii au talent" la 40 de ani

Alexandra Dinu are chipul unei adolescente. Cât de bine arată jurata "Românii au talent" la 40 de ani camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A stat mulţi ani departe de România, dar s-a întors şi face parte din show-ul "Românii au talent". Alexandra Dinu ocupă unul dintre scaunele de jurat şi impresionează prin frumuseţea sa naturală!

Frumoasa actriţă revine pe micile ecrane din România, la Pro TV, în show-ul "Românii au talent". În imaginile de la filmări deja apărute pe reţelele de socializare, Alexandra Dinu impresionează cu frumuseţea ei. La 40 de ani, aceasta arată impecabil şi poate fi considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. 

Noul sezon "Românii au talent" începe pe 5 februarie, la PRO TV, iar show-ul va fi de două ori pe săptămână. Una dintre surprizele acestui sezon o reprezintă prezenţa Alexandrei Dinu la masa juraţilor, alături de Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neaşteptate şi reprezentaţii nemaivăzute au reuşit să scrie povestea sezon 11 de la Românii au talent.

Despre experienţa pe care a trăit-o până acum la show-ul talentelor, Alexandra Dinu are numai cuvinte de laudă, fiind impresionată de concurenţii pe care i-a văzut. „Mi-a plăcut foarte mult experinţa Românii au talent, în această primă fază de preselecţie. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoţii… Sincer, experienţa a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam şi foarte frumoasă”, a mărturisit frumoasa actriţă.

Foto: Pro TV, Instagram

Modifică Setările