News

Alexandra Dinu, despre carantina în Roma din cauza coronavirusului: "De 10 zile stau în casă"

Alexandra Dinu, despre carantina în Roma din cauza coronavirusului: "De 10 zile stau în casă"

Alexandra Dinu este izolată în casă, la Roma, de teama coronavirusului. Vedeta a povestit că nu are voie să iasă din casă, e în carantină!

De ani de zile Alexandra Dinu locuieşte în Roma alături de Mario, fiul ei şi al lui Adrian Mutu. Aceasta a respectat toate regulile impuse de autorităţi şi a rămas în izolare. Nu are voie să iasă afară, doar atunci când e nevoită să facă cumpărături de la supermarket. 

"Mi-am propus să nu mă las condusă de frică şi de panică. Realizez că situaţia e una gravă şi trebuie să o luam în serios. Este ceea ce se întâmplă aici. Lumea chiar a înţeles gravitatea situaţiei şi toţi stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare sau merg la farmacie. 

Eu sunt de vreo 9 sau 10 zile în casă. Ies doar până la cumpărături şi aşa fac şi o mică mişcare, până la magazinul respectiv. E soare, e frumos, e primăvară. Toţi ne-am dori să fim afară, dar trebuie să stăm în casă, să treacă nebunia asta. Acum este gol aici. În timpul zilei văd două sau trei persoane care se duc să facă piaţa, cu măşti, cu mănuşi. În magazine se intră câte unul.",  a transmis ea în emisiunea La Măruţă. 

Alexandra Dinu a povestit şi despre băiatul ei care a crescut mult: "Mario e bine, are 17 ani acum, e destul de greu la vârsta asta că trebuie să fie izolat. Încă locuim împreună. Încă nu a plecat." 

Ea a ţinut şi să trimită o avertizare românilor, să nu ia această situaţie în râs, situaţia este destul de complicată, toţi trebuie să respecte cele impuse de autorităţi. 

"Trebuie să le spunem oamenilor din România să ia măsuri acum, e foarte important. Ar trebui să ia exemplu italienilor care acum au înţeles situaţia. Acum au luat măsuri destul de drastice. A fost ceva nou pentru toată lumea." 

Modifică Setările