Vedete

Alexandra Dinu, despre relaţia cu fiul ei: ''Îl simt că începe să se maturizeze''

Alexandra Dinu, despre relaţia cu fiul ei: ''Îl simt că începe să se maturizeze''

A revenit în ţară pentru un proiect de suflet, dar nu e singură. Alexandra Dinu este acum unul dintre juraţii Românii au talent, aşa că pentru o perioadă frumoasa blondă va sta departe de producţiile cinematografice. Alexandra a sosit în România alături de fiul ei Mario.

„Ne înţelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut şi el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenţei. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent şi sensibil şi cred că are posibilitatea de a face orice îşi doreşte în viaţă, dacă îşi doreşte cu adevărat şi dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparţin. Îi dau sfaturi şi mă implic şi voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine', a spus Alexandra Dinu pentru perfecte.ro

Actriţa recunoaşte că Mario e fericit că poate petrece acum mai mult timp cu tatăl lui, Adrian Mutu, şi îşi lasă pe el să decidă locul unde va alege să stabilească.  „Decizia îi aparţine. El a fost învăţat să fie un cetăţean al lumii. Vorbeşte 4 limbi la perfecţie, a locuit în mai multe ţări şi a experimentat diferite culturi, a cunoscut oameni de tot felul şi a avut parte de numeroase experienţe care, cu siguranţă, îi vor folosi în viaţă. Nu a decis să se stabilească în România; se află aici momentan şi este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui', a dezvăluit Alexandra Dinu.

 

Modifică Setările