News

Alexandra Dinu a eclipsat-o pe Dita von Teese, la o petrecere mondenă

Alexandra Dinu a eclipsat-o pe Dita von Teese, la o petrecere mondenă

Alexandra Dinu a fost o apariţie superbă la petrecerea Paquale Bruni de la Milano, unde a fost invitatul special, alături de starul internaţional Dita Von Teese.

Atât Alexandra, cât şi Dita von Teese au purtat bijuterii din noua colecţie a brandului italian, inspirată de grădinile secrete din Milano.

Dacă Dita von Teese şi-a accesorizat rochia albastră cu un colier cu diamante albe şi cercei din acelaşi set, Alexandra Dinu a purtat cercei sub forma unor petale de flori şi un inel masiv pe deget, toate piesele fiind realizate din aur galben, diamante albe, roz şi albastre.

Lansarea noii colecţii “Giardini Segreti” a fost găzduită de muzeul Case Degli Atellani, acolo unde se poate vizita via de care a avut grijă Leonardo Da Vinci, cât timp celebrul artist s-a aflat la Milano, pentru a picta “Cina cea de taină”.

Nu este pentru prima dată când Alexandra Dinu poartă celebrele bijuterii Pasquale Bruni. Anul trecut, la Festivalul de Film de la Veneţia, actriţa a purtat un superb colier în valoare de 100.000 de euro, iar anul acesta, la Cannes, şi-a făcut apariţia la premierele de film accesorizându-şi ţinutele tot cu bijuterii create de Pasquale Bruni.

Modifică Setările