News

Alexandra Dinu, într-o ţinută inspirată de Angelina Jolie, la premiera filmului ”Capcană mortală”

Alexandra Dinu, într-o ţinută inspirată de Angelina Jolie, la premiera filmului ”Capcană mortală”

Aseară, la Cinema City din AFI Mall Cotroceni, a avut loc mult aşteptata premieră a peliculei ”Capcană mortală / Bullet Head”, în care au jucat îndrăgita actriţa Alexandra Dinu, dar şi nume mari ale cinematografiei americane, precum Antonio Banderas, John Malkovich şi Adrien Brody. Alexandra Dinu şi Adrien Brody, la premiera filmului ”Capcană mortală” Ei bine, la evenimentul de aseară, invitaţii de onoare au fost chiar frumoasa actriţă de origine română şi colegul ei de platou, actorul Adrien Brody (44), laureat al Premiilor Oscar şi Cesar. Zâmbitori şi cu o naturaleţe dezarmantă, cei doi s-au lăsat fotografiaţi şi intervievaţi de zeci de curioşi şi entuziaşti.

Pentru această ocazie, Adrien Brody, care se află la a doua vizită în România, a îmbrăcat un outfit elegant, fără cusur, compus dintr-un costum negru, cu revere satinate, o cravată asortată, o pereche de pantofi lăcuiţi şi o eşarfă, purtată lejer.

A purtat acelaşi costum YSL, pe care l-a purtat şi Angelina Jolie în 2014

La rândul ei, Alexandra Dinu, a avut o apariţie de senzaţie la acest eveniment mult-aşteptat. Ea a purtat un costum Yves Saint Laurent, cu influenţe masculine, care ne aduce aminte de ţinuta afişată pe covorul roşu al Premiilor Bafta, din anul 2014, de către Angelina Jolie. Ba chiar şi alegerea pantofilor s-a dovedit a fi destul de asemănătoare cu cea a starului hollywoodian.

Alexandra versus Angelina, beauty look

Şi la capitolul make-up şi hairstyle, Alexandra pare să se fi inspirat din apariţia fără cusur a Angelinei Jolie de acum trei ani. Cu bucle lejere, dar stilizate, şi un make-up de seară, Alexandra a făcut o figură frumoasă pe covorul roşu al premierei ”Bullet Head”. Nu vi se pare?

foto: Getty Images / arhivă ADH

Modifică Setările