News

Alexandra Dinu, pe ritmuri de tango la Dansez pentru tine

Alexandra Dinu, pe ritmuri de tango la Dansez pentru tine

Venită special din Italia pentru o serie de acţiuni caritabile, Alexandra se bucură că va avea ocazia să danseze un tango caritabil în cadrul finalei celui de-al 14-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine.

“Sunt emoţionată la gândul că voi putea ajuta un copil care suferă de aceeaşi deficienţă la inima de care a suferit şi fiul meu, Mario”, a mărturisit Alexandra. “De câte ori ma gândesc la ce simte un părinte al cărui copil este bolnav îmi dau lacrimile şi simt brusc un gol uriaş în stomac. Mă doare parcă acest gând, amintirea temerilor şi suferintelor pe care le-am simţit şi eu când am descoperit că Mario are probleme. Însă zâmbesc cu speranţă la gândul că odată depistată, această problemă de sănătate poate fi înlăturată prin intervenţie chirurgicală. Asta trebuie să ştie toţi părinţii”, transmite Alexandra.

“Sper să-mi iasă dansul, chiar dacă n-am prea mult timp de repetiţii. Am doar două zile la dispoziţie pentru asta. Exagerez când spun două zile, pentru că practic sunt câteva ore, pentru că îl voi avea alături de mine şi pe Mario, care nu cred că va avea răbdare să stea departe de mine foarte mult timp”, a dezvăluit frumoasa vedetă.

Modifică Setările