Agenda

Alexandra Dinu şi Adrien Brody vin în România pentru premiera filmului “Capcană mortală/Bullet Head”

Alexandra Dinu şi Adrien Brody vin în România pentru premiera filmului “Capcană mortală/Bullet Head”

Actorul american va face cunoştinţă în premieră cu publicul român, cu ocazia lansării filmului în care joacă alături de românca noastră.

Filmul în care Alexandra Dinu deţine rolul principal feminin şi joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas va avea premiera de gală în România în data de 12 decembrie, urmând ca pelicula să ajungă în cinematografele din toată ţara începând cu 5 ianuarie 2018.

Alexandra Dinu şi Adrien Brody vor fi prezenţi la Bucureşti pentru proiecţia peliculei, ce va avea loc pe 12 decembrie, la Cinema City din AFI Mall Cotroceni.

Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar în 2003 pentru rolul din “Pianistul”, va fi prezent astfel pentru prima dată în Romania.

Actorul american are la activ filme de succes precum „The Thin Red Line”, „Cadillac Records”, „Midnight in Paris”, şi distincţii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.

“Bullet Head” reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producţii de succes în industria cinematografică italiană, precum „Capri”, „L’Isola”, „Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata”.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuţia peliculei “Capcană mortală/Bullet Head”. Pelicula, regizată de Paul Solet şi produsă de Millennium Films, va avea premiera mondială pe 8 decembrie în Statele Unite.

Partenerii evenimentului de la Bucureşti sunt Obsentum, Grey Goose, Laurent-Perrier, Evian. Evenimentul este organizat de YOLO Media şi Somebody Production cu sprijinul Ro Image 2000 şi Cinema City.

Modifică Setările