Vedete

Alexandra Dinu: "Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoţia pe care o trăieşti"

Alexandra Dinu: "Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoţia pe care o trăieşti" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

”Pentru mulţi dintre artişti, aceasta este şansa evadării într-o lume mai bună”, aşa descrie Andi Moisescu scena de la Românii au talent! Iar astăzi este momentul să ne bucurăm împreună de premiera celui de-al 11-lea sezon al celui mai iubit show de divertisment din România!

Juraţii sunt pregătiţi să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii gata să-i încurajeze şi să le ofere energia necesară, iar concurenţii decişi să impresioneze! De la 20:30, magia talentului ne va face să visăm, ne va readuce încrederea că totul va fi bine şi că putem depăşi orice barieră atunci când credem în noi! Concurenţi care şi-au dorit de mult timp să vină în faţa juraţilor, au demonstrat că pot găsi partea bună şi în astfel de perioade şi au profitat de timpul liber pentru a-şi îndeplini un vis.

”De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în ţară. Să fim în faţa publicului românesc, ne bucură”, vor spune membrii unei familii, soţ şi soţie. Ce moment au pregătit şi ce reacţii vor stârni, descoperim curând. Un concurent va depăşi limitele imposibilului şi îi va face pe juraţi să rămână fără respiraţie cu un număr cunoscut la nivel mondial!

Un moment greu de uitat va primi şi comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu: ”Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”. Să fie oare unul dintre concurenţii pe care-l vom vedea şi în etapele următoare? Prima ediţie va aduce reprezentaţii care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului.

Alexandra Dinu, proaspăt întoarsă de pe cele mai înalte culmi ale filmului pe cea mai mare scenă a talentului, se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea şi îşi va declara admiraţia pentru munca celor din faţa ei: ”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoţia pe care o trăieşti”.

Bucuria este cu atât mai mare, cu cât şi în acest sezon, cei de acasă îşi vor putea vedea mesajele la TV! Fie că vor comenta pe Facebook, Twitter sau, în premieră, pe Instagram, dacă textul lor va fi însoţit de #romaniiautalent, poate ajunge pe ecrane în timpul emisiunii!

Modifică Setările