News

Alexandra Dinu, supărată pe Adrian Mutu

Nu ştim ce a declanaşat aceste atacuri ale fostei soţii a fotbalistului român, dar cert e că ea nu s-a sfiit să-l descrie pe acesta drept neserios, cu toane şi lipsit de respect, dar a făcut şi unele aluzii la consumul de droguri şi alcool.

Într-un interviu acordat Ziarului Ring, Alexandra Dinu nu l-a descris în cei mai elogioşi termeni pe cel care i-a fost soţ vreme de doi ani (2001-2003) şi care este şi tatăl fiul ei, Mario (11).

Întrebată de ce crede că Adrian Mutu nu mai este convocat la echipa naţională, aceasta a răspuns că de vină este neseriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

„Faptul că domnul Piţurcă nu-l cheamă pe Adi la naţională nu înseamnă că el este o victimă. Lui îi place să se victimizeze. Adi nu a plecat de nicăieri strângând mâna şi lăsând loc de bună ziua. Să spună «Mulţumesc pentru ce aţi făcut pentru mine, OK, drumurile noastre se despart». Nu s-a întâmplat niciodată lucrul ăsta. El a dat dovadă de neseriozitate. Însă nu cred că eu spun ceva nou, acesta-i omul Adrian Mutu. Când a plecat de la Fiorentina, a fost în linişte şi pace? A mai găsit de atunci o echipă bună? De ce nu-l convoacă Piţurcă? Pentru că este el al dracu’? Părerea mea este că totul este legat de comportamentul lui Adi. Pentru că Mutu pleacă din cantonament când are el chef. Normal că un antrenor, oricine o fi el, nu agreează aşa ceva. Legile trebuie să fie aceleaşi pentru toţi jucătorii. Dacă unul îşi permite să plece din cantonament oricând, atunci şi ceilalţi fotbalişti ar dori să facă asta şi nu ar mai fi disciplină. Nu ştiu ce antrenor îşi doreşte în echipă un fotbalist care nu este un exemplu pozitiv pentru ceilalţi, a declarat, pentru ring.ro, Alexandra Dinu.

„Eu nu mă pricep la fotbal, eu vorbesc despre oameni, despre comportamente. Şi eu dacă merg într-un platou de filmare dimineaţa şi am stat până la 5 dimineaţa prin discoteci, cluburi, nu ştiu dacă regizorul mă va mai ţine în echipă. Probabil va spune despre mine că sunt o persoană neserioasă, nu? Ar însemna lipsă de respect pentru meseria pe care o practic. De ce trebuie să mă suporte pe mine colegii obosită, incapabilă să dau altcuiva replica? Eu cred că, cu cât un jucător sau un om, în general, este mai talentat, cu atât trebuie să fie mai responsabil şi un exemplu pozitiv pentru ceilalţi. Mulţi oameni talentaţi s-au pierdut în băutură sau droguri. Dar cei care s-au respectat… Uite, de exemplu, Clint Eastwood. El face regie şi la 80 de ani, un talent care s-a respectat. Mulţi au trăit cu impresia că sunt talentaţi şi le este suficient. Talentul nu este suficient, munca este esenţială, a concluzionat ea, pentru ring.ro.

Foto: pagina personală

Modifică Setările