News

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la „Insula iubirii“, de nerecunoscut în prezent! Cine e mai frumoasă: ea sau Diana?

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la „Insula iubirii“, de nerecunoscut în prezent! Cine e mai frumoasă: ea sau Diana? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

În anul 2017, Aurel, cel care este concurent şi acum la „Insula iubirii“, participa pentru prima dată la celebra emisiune de la Antena 1, însă alături de o altă parteneră: Alexandra!

Deoarece bărbatul nu a rezistat ispitei şi a cedat în faţa frumuseţii Mariei, el şi Alexandra s-au despărţit, iar la finalul anului 2018, în presă a apărut informaţia potrivit căreia Aurel ar forma un cuplu cu Diana, şi ea fostă concurentă la „Insula iubirii“ 2017.

În acel sezon, Diana a ajuns în Thailanda la braţul lui Ben, de care s-a despărţit însă atunci când ea i-a căzut în ispită lui Andi. Ca o ironie a sorţii, Aurel şi Diana participă din nou la „Insula iubirii“, însă în calitate de cuplu, iar printre ispite se află atât Maria, cât şi Andi.

 

Atunci când ajunsese pentru prima dată la „Insula iubirii“, Aurel şi Alexandra erau într-o relaţie de mai bine de doi ani şi aveau planuri de nuntă, însă lumea lor a fost dată peste cap de celebra emisiune de la Antena 1. Cu toate acestea, se pare că pentru Alexandra a fost un pas înainte, deoarece în prezent ea este schimbată total şi arată mult mai bine decât atunci când a ajuns la „Insula iubirii“. Fosta iubită a lui Aurel a slăbit, s-a operat şi arată cu totul diferit.

Mai multe fotografii cu Alexandra pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările