News

Alexandra Stan a ajuns în ţară după eliminarea de la Survivor România 2021: "E o mâncătorie cum nu vă închipuiţi. Nu-i chiar aşa cum vedeţi voi la tv"

Alexandra Stan a ajuns în ţară după eliminarea de la Survivor România 2021: "E o mâncătorie cum nu vă închipuiţi. Nu-i chiar aşa cum vedeţi voi la tv"

Alexandra Stan a ajuns în România după eliminarea de la Survivor România 2021 şi e pregătită să facă dezvăluiri. Ce a spus despre echipa ei, despre echipa Faimoşilor?

Din păcate, artista nu a mai putut lupta în competiţia Survivor România 2021! A trecut prin multe, iar acum e decisă să spună lucrurilor pe nume, să dezvăluie amănunte despre colegii ei de echipă.

„Sunt puţin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aştept să merg în emisiuni şi să zic tot adevărul despre toţi, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă şi că sunt împreună cu familia”, a declarat Alexandra Stan pentru wowbiz.ro la întoarcerea în ţară. 

 

Cântăreaţa a văzut competiţia Survivor din faţa televizorului şi a făcut câteva comentarii la adresa colegilor.

„Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsaţi-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar aşa cum vedeţi voi la tv. Am văzut nişte certuri şi ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Şi Zanni şi Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiţi. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiţie”, a mai spus Alexandra Stan pe Instagram.

Foto: wowbiz.ro

Modifică Setările