Vedete

Alexandra Stan a explicat motivele care au dus la divorţul neaşteptat, la doar 5 luni după căsătorie

Alexandra Stan a explicat motivele care au dus la divorţul neaşteptat, la doar 5 luni după căsătorie camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Alexandra Stan îşi revine, încet, încet, din şocul ultimelor luni, când viaţa sa a fost o înşiruire de întâmplări rapide.

Cântăreaţa într-un singur an l-a cunoscut pe soţ, s-a măritat şi apoi a divorţat. Cu siguranţă, graba nu a fost productivă în relaţia Alexandra Stan – Emanuel Necatu. După o pauză de câteva luni de tăcere, artista şi-a luat inima în dinţi şi începe să vorbească despre motivele care au dus la această importantă decizie, divorţul.

Ea a fost invitată în platourile Kanal D, la emisiunea ”Teo Show”, unde a făcut câteva declaraţii. Artista a recunoscut practic că aflată înr-un moment vulnerabil al vieţii, poate a vrut să creadă că realitatea era mai frumoasă decât era, de fapt. S-a măritat dintr-un impuls, cu un bărbat pe care îl cunoscuse recent, iar curând relaţia a început să se deterioreze semnificativ, ajungând chiar până la stadiul de toxică.

“Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care ştiam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Şi ştiam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinţii până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a explicat Alexandra Stan.

Solista consideră că cea mai mare greşeală a rateului amoros a fost graba: “Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”.

Cei doi s-au căsătorit la malul mării, fiindcă au dorit să aibă un cadru inedit. Evenimentul a fost foarte intim. Ceremonia religioasă a avut loc la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae, iar civil au fost căsătoriţi la Câmpulung, chiar de celebra primăriţă Elena Lasconi, care a păstrat secretul cu sfinţenie, până în ziua când au ieşit cu fotografii de la nuntă, publicate de viva.ro.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările