Fashion

Alexandra Stan are un nou contract avantajos în Japonia

Alexandra Stan are un nou contract avantajos în Japonia

Pe lângă faptul că este pe primele locuri în topurile vânzărilor pe iTunes cu noul album “Alesta”, Alexandra Stan cucereşte sşi piaţa modei din Japonia prin lansarea primei ei colecţii alături de brandul internaţional Bershka.

Alexandra Stan_colectie

Acum câteva zile, fanii japonezi ai Alexandrei Stan s-au strâns în număr foarte mare în faţa magazinului principal Bershka din Tokyo, aşteptând show-ul artistei şi lansarea colecţiei numită “ALESTA X Bershka”, care conţine un rucsac argintiu, ce poate fi folosit şi drept geanta de mână, dar şi o rochie gri, ce poate fi purtată drept hanorac.

Alexandra Stan_show

“A fost minunat. Am cântat în vitrina imensă a magazinului, în faţa căruia s-au strâns foarte mulţi oameni. Pare ireal ce mi se întâmplă! Şi sunt foarte recunoscatoare pentru asta”, mărturiseşte Alexandra Stan.

Alexandra Stan_moda_Japonia

Mai mult, artista a avut şi o sesiune foto cu fanii, care erau nerăbdători să îşi cumpere noile articole vestimentare asupra cărora şi-a pus amprenta frumoasa româncă, dar şi o conferinţă de presă, urmată de o sesiune de Q&A, întrebări şi răspuns.

Modifică Setările