Vedete

Alexandra Stan, aspru criticată de colegii de echipă de la Survivor România 2021: "Tu nu ai ce căuta aici, vorbeşti mult, eşti isterică"

Alexandra Stan, aspru criticată de colegii de echipă de la Survivor România 2021: "Tu nu ai ce căuta aici, vorbeşti mult, eşti isterică" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pare că au loc noi tensiuni în tabăra Faimoşilor de la Survivor România 2021!

Faimoşii dau cărţile pe faţă şi îi spun Alexandrei Stan părerile lor despre jocul ei. Alexandra Stan este unul dintre puţinii concurenţi din echipa Faimoşilor care nu aduce puncte echipei, dar mai ales care nu duce traseul la bun sfârşit. Artista a refuzat de mai multe ori să intre pe trasee, însă în ediţia de joi, 28 ianuarie, colegii ei de echipă ajung la limita răbdării şi dau cărţile pe faţă.

Zannidache s-a săturat de atitudinea Alexandrei Stan, dar mai ales că artista nu dă nici nu randament pe trasee şi pierde puncte importante. Alexandra Stan nu îşi dă interesul în competiţie, ba mai mult, în ultimul timp a refuzat să intre de traseu. "Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aicia...vorbeşti mult, esti isterică d-aia", a spus Zannidache. Culiţă Sterp este de aceeaşi părere cu Zannidache: "Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa...în special Alexandra m-a blocat"

În ediţia de joi, 28 ianuarie, Faimoşii şi Războinicii se vor lupta pentru recompensă. Înfometaţi şi cu energia la limită vor da totul pe traseu pentru a câştiga recompensa pusă în joc. Zannidache şi Cosmin de la Faimoşi, vor pune toate armele în joc şi se vor întrece cu rapiditate pe traseu pentru a câştiga premiul ediţiei. De asemenea, Sorin şi Albert de la Războinici vor da totul pentru a câştiga duelul.

Un nou incident are lor la Suvivor România 2021, Alexandra Stan refuză să continue traseul, Majda ţipă la ea ca să meargă mai departe, să nu se lase, totul în ediţia de joi, 28 ianuarie.

Foto: Facebook, Kanal D

Modifică Setările