News

Alexandra Stan, despre agresiunea din urmă cu şase ani: „Dacă o femeie e sexy, trebuie bătută! Asta e mentalitatea românilor“

Alexandra Stan, despre agresiunea din urmă cu şase ani: „Dacă o femeie e sexy, trebuie bătută! Asta e mentalitatea românilor“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În urmă cu şase ani, când era pe culmile succesului, Alexandra Stan a trecut prin clipe de groază, după o ceartă incredibilă pe care a avut-o cu iubitul şi totodată impresarul ei, Marcel Prodan.

Deşi cazul a fost mediatizat, iar bărbatul care a bătut-o pe artistă a primit o pedeapsă de şapte luni de închisoare cu suspendare, Alexandra Stan nu a vorbit public până acum despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

„Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată“, a spus Alexandra Stan la Pro TV, în cadrul campaniei „Femeia ca o pradă“.

Apoi, artista a continuat afirmând că primise mai multe ameninţări de la Marcel Prodan, care nu voia să o mai lase să iasă din casă: „În contractul meu să ştiţi că asta scria, că eu nu am dreptul să îmi iau un avocat, că dacă vreau avocat trebuie să le cer lor. Ăsta a fost unul din motivele pentru care nu am putut să rupem conractul cu ei, era un contract inuman. Au început să mă ameninţe ca o să mă ţină în casă, că nu o să mai fac nimic, că nu o să-mi mai dea voie să îmi cânt piesele, că o să mor de foame. Ei făceau sute de mii de euro şi nu îmi cumpărau un microfon“.

Alexandra Stan a povestit cu lux de amănunte şi momentul în care iubitul ei de la acea vreme a început să o bată. Totul s-a întâmplat în maşină, în timp ce el conducea, iar ea se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

„A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu, spre părinţii mei, şi să mă lase în câmp acolo. Ştiţi... s-a rupt filmul. Ţin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 de kilometri la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână, că am vrut să cobor din maşină, pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul şi a oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace: «Hai, gata, calmează-te». Nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea «E ok, ne descurcăm». Şi poliţistul i-a zis: «Cum adică e ok? Fata asta e plină de sânge, cum e ok?» Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public. A trebuit să fac faţă şi la comentarii negative. Erau foarte mulţi oameni care ziceau că mi-am meritat-o. Şi acum mai primesc comentarii. Zilele trecute am pus o poză mai sexy şi un tip mi-a comentat: «Nu mă mir că te-a bătut Prodan ăla», adică dacă o femeie e sexy şi vrea să pozeze pe social media în slip sau în costum de baie merită să fie bătută, adică asta e mentalitatea românilor“, a încheiat Alexandra Stan.

Modifică Setările