News

Alexandra Stan îl aşteaptă goală pe Moş Crăciun! Fotografiile care le-au aprins imaginaţia fanilor

Alexandra Stan îl aşteaptă goală pe Moş Crăciun! Fotografiile care le-au aprins imaginaţia fanilor camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Nu mai este niciun secret că Alexandra Stan face tot posibilul să le aprindă imaginaţia fanilor ei, iar postările ei de pe Instagram demonstrează perfect acest lucru.

În majoritatea imaginilor pe care Alexandra Stan le pune pe reţelele de socializare, acesta apare cu bluze mulate şi fără sutien, astfel că fanii care o urmăresc îi pot vedea foarte bine formele. Însă, recent artista a realizat un shooting special de Crăciun, care le-a aprins şi mai tare imaginaţia internauţilor.

În imaginile postate pe Instagram, Alexandra Stan poartă doar o pereche de pantaloni roşii şi o pereche neagră de mănuşi, iar în descrierea fotografiilor a notat că aşa îl aşteaptă pe Moş Crăciun şi că este timidă.

Cele două fotografii pe care artista a decis să le arate fanilor ei au strâns zeci de mii de like-uri, ceea ce demonstrează că internauţii au fost mulţumiţi de ce au văzut.

Modifică Setările