News

Alexandra Stan: „L-am iertat, e un gest făcut la nervi!“

de admin

Scandalul în care a fost implicată cântăreaţa şi care a fost cel mai mediatizat subiect din showbiz-ul românesc, pare să se fi rezolvat fără probleme, odată cu decizia Alexandrei de a-l ierta pe iubitul ei violent pentru bătaia la care a supus-o ieri. Un gest pe cât de şocant, pe atât de neînţeles.

„Eu acum nu fac decât să reacţionez la acţiunile lui, dar nu vreau să fac rău nimănui! Eu nu vreau să bag pe nimeni în puşcărie!“ declara ieri artista de 24 de ani despre managerul şi iubitul ei, Marcel Prodan, pentru o emisiune televizată. Lucru care i-a indignat atât pe fani, cât şi pe apropiaţii ei care sunt extrem de revoltaţi de decizia ei. „L-am iertat oricum, ştiu că este un gest pe care nu l-a gândit, un gest făcut la nervi!“, a continuat Alexandra.

Vestea vine ca un şoc după ce chiar ea declarase în repetate rânduri că va rezilia contractul cu managerul ei agresor şi că îl va da în judecată, mai ales că nu e prima oară când este violent cu ea şi când profită de succesul ei.

Incidentul nefericit a avut loc sâmbătă, în timp ce cuplul se afla în maşină, la ieşirea din Valul lui Traian. Cei doi s-au certat violent şi Alexandra, care are un singur rinichi, a fost lovită de mai multe ori de impresarul ei, dar norocul a venit din partea unui echipaj al poliţiei rutiere, care a dus-o la Spitalul de Urgenţă Constanţa, pentru îngrijiri medicale.

Foto: Alexandra Stan; Gelu Strâmboaia/ Mediafax

Modifică Setările