Muzica

Alexandra Stan, primul album după scandalul cu Marcel Prodan

Alexandra Stan, primul album după scandalul cu Marcel Prodan

Cine credea că scandalul cu fostul ei impresar o va demoraliza şi îi va afecta radical cariera ei s-a înşelat. Tânăra de 25 de ani are un succes neaşteptat în Asia şi a demonstrat că poate reuşi în muzică şi fără ajutorul lui.

După succesul internaţional, cuantificat în concertele din întreaga lume, poziţiile de top în clasamentele muzicale mondiale şi popularitatea câştigată în peste 20 de ţări, Alexandra Stan revine în forţă cu un nou album: „Unlocked” - o colecţie de 15 piese inspirate din viata ei, abordând teme precum eliberarea, regăsirea, un nou început.

„Unlocked” vine ca o continuare a albumului de debut, „Saxobeats”, conţinând single-urile „Lollipop”, „Mr. Saxobeat”, „Million” şi „Lemonade”.

Piesele de pe noul album, „Dance”, „Cherry Pop” şi „Give Me Your Everything”, au fost difuzate la radiouri internaţionale in Japonia, Turcia, precum şi în ţări din America de Sud şi Europa.

Get your own valid XHTML YouTube embed code

Lansat în luna august în Japonia şi promovat la radio, TV şi în concertele din cadrul unui turneu de două săptămâni, albumul „Unlocked” se află încă în topuri în Ţara Soarelui Răsare, chiar şi după 10 săptămâni.

Dacă la capitolul profesional, Alexandra evoluează spectaculos, toată lumea e curioasă să afle cum stă şi la capitolul amoros.

„Sentimental sunt foarte bine, dar nu am un iubit oficial. Când o să am, o să ştiţi şi o să merg mândră cu el pe stradă. Sunt deschisă din punct de vedere sentimental“, a declarat ea pentru Antena Stars.

Foto: Dimitri Caceaune

Comentarii

Articole asemănătoare

Crăciunul vine cu sacul plin la vedete. Uite cât câştigă de Sărbători!

News

Crăciunul vine cu sacul plin la vedete. Uite cât câştigă de Sărbători!

Iarna e ca vara pentru artiştii românii, ba poate chiar un pic mai bine. Căci de Crăciun şi Revelion, vedetele nu stau acasă, ci produc bani frumoşi cântând pe scenele amplasate în centrele marilor oraşe ori la petrecerile private. Dar merită tot efortul!

INTERVIU Alexandra Stan: „Am decis s-o iau de la zero“

Interviu

INTERVIU Alexandra Stan: „Am decis s-o iau de la zero“

Am văzut-o cucerind lumea cu „Mr. Saxobeat“ şi cu „Lemonade“, pentru ca apoi să-i vedem zborul frânt, în urma unei altercaţii vi­olente cu fostul manager, Marcel Prodan. După un an sabatic, Alexandra Stan şi-a refăcut forţele

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a revenit cu un nou clip

Muzica

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a revenit cu un nou clip

După câte a pătimit, artista îşi reia activitatea muzicală cu o piesă ce vorbeşte despre noi începuturi. Iar revenirea ei se anunţă a fi spectaculoasă, cu deja peste 100.000 de vizualizări după numai o zi de la postarea videoclipului pe YouTube.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.