News

Alexandra Stan şi iubitul ei au vorbit de nuntă la Măruţă VIDEO

Alexandra Stan şi iubitul ei au vorbit de nuntă la Măruţă VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Revenită în ţară pentru a-i fi alături tatălui său bolnav, cântăreaţa a profitat de şederea în România pentru a da câteva interviuri.

Alexandra Stan (28) s-a mutat în luna septembrie 2017 în America, împreună cu iubitul său, Bogdan Stăruială, unde speră să-şi ducă cariera la un alt nivel.

Revenită în ţară pentru o scurtă perioadă, cântăreaţa a fost invitată în emisiunea "La Măruţă", unde a vorbit despre noutăţile din viaţa sa.

"Mi-am dorit să plec în Los Angeles pentru a compune mai multe piese, să am această experienţă cu studiourile, cu ce înseamnă să te lupţi pentru piesele tale, să ţi le creezi singur de la zero. Eu am şi o casă de discuri. Este destul de greu, pentru că e o echipă destul de restrânsă, însă ai multe satisfacţii! (...) Voi lansa şi o colecţie de haine, la care încă lucrez. Sunt haine unisex".

"Stau în Santa Monica, chiar în Silicon Valley. Mai vin când am treabă. Deşi stau acolo din septembrie, am stat adunat cam două luni în Los Angeles, pentru că am fost plecată în Japonia şi India. Acum am venit din nişte motive mai puţin fericite: tatăl meu este bolnav, tatăl meu la fel şi am venit s-o ajut pe mama, pentru că a rămas cu toate pe cap. Dar a fost şi de bun augur, pentru că vine Paştele, vreau să fac Paştele cu ai mei..."

Întrebată despre cum decurge relaţia sa cu Bogdan, Alexandra Stan a spus că: “Suntem de trei ani, dar ne cunoaştem de zece ani, poate chiar mai mult. Suntem împreună, muncim împreună, suntem o familie, ca să zic aşa."

"Ne-am gândit să ne unim. Eu mi-aş dori să fiu mireasă, mi-aş dori să joc şi hora în faţa casei, mie îmi plac astea. Doar că nu cred că ne leagă chestiile astea, adică dacă ne înţelegem bine ne înţelegem."

Modifică Setările