Vedete

Alexandra Stan şi proaspătul ei soţ au fost căsătoriţi de celebra primăriţă Elena Lasconi, fostă prezentatoare TV

Alexandra Stan şi proaspătul ei soţ au fost căsătoriţi de celebra primăriţă Elena Lasconi, fostă prezentatoare TV camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Alexandra Stan a uimit pe toată lumea cu căsătoria ei planificată în secret. Astăzi, Elena Lasconi a dezvăluit pe pagina sa oficială de Facebook că alesul cântăreţei este din Câmpulung şi chiar ea i-a căsătorit.

Fosta prezentatoare TV a candidat la primăria Câmpulung şi a câştigat, iar rezultatele sale încep să se vadă. Elena Lasconi a dorit să îşi aducă astfel contribuţia societăţii.

Iar munca de primar îi rezervă şi sarcini extrem de plăcute, cum ar fi oficierea căsătoriilor. Iată ce a scris doamna primar Lasconi:

”Mr. Saxobeat este din Câmpulung!

Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel.

Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar.

Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe. Casă de piatră Alexandra Stan şi @emanuelnecatu!”, conchide Elena Lasconi pe Facebook.

 

Comentarii

Modifică Setările