News

Alexandra Stan, topless queen. Cele mai hot fotografii de pe plajă ale cântăreţei!

Alexandra Stan, topless queen. Cele mai hot fotografii de pe plajă ale cântăreţei! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Ea este cea mai dezinhibată artistă autohtonă, una care adoră să se topească pe plajele însorite în costume de baie minuscule. Alexandra Stan a declarat cod roşu de caniculă pe Instagram cu cele mai hot fotografii de vacanţă, în cele mai îndrăzneţe ipostaze. Este obişnuită să zburde liberă, căci nu poartă sutien nici în viaţa de zi cu zi, iar la plajă nici nu vrea să audă de un bronz cu urme. Şi pe scenă  adoptă outfituri extravagante sau cât mai sumare, spre entuziasmul admiratorilor de sex masculin.

Are un corp tonifiat, tras prin inel şi ar fi păcat să nu-l vadă lumea, în toată spendoarea. Cântăreaţa, care a devenit cunoscută datorită hitului Mr Saxobeat, are un iubit la fel de fierbinte ca şi ea, însă unul care o surprinde în fotografii şi nu este deloc gelos pe reacţiile fanilor de pe social media. Alexandra şi Bogdan Stăruială trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 9 luni, iar el nu are nimic împotrivă ca iubita sa să se expună atât de sexy pe Instagram. Mai mereu fără sutien, fie acoperită de un tricou semitransparent, de mâini, emoticoane, sau tot felul de improvizaţii, Alexandra a devenit topless queen pe Instagram.

Foto: Instagram

Modifică Setările