Evenimente

Alexandra Stan vrea să se întoarcă în Republica Dominicană după eliminarea de la Survivor România 2021. Motivul?

Alexandra Stan vrea să se întoarcă în Republica Dominicană după eliminarea de la Survivor România 2021. Motivul?

A plâns în repetate rânduri la Survivor România 2021, a suferit accidentări şi a cerut să fie eliminată. Alexandra Stan a părăsit competiţia, iar acum, de acasă, a dezvăluit că vrea să se întoarcă în Republica Dominicană. De ce?

Fosta concurentă de la Survivor România 2021, Alexandra Stan, îşi doreşte să se întoarcă în Republica Dominicană. Cântăreaţa a mărturisit pe Instagram care este, de fapt, adevăatul motiv.

"Încă mă gândesc la soarele din Dominicană, la palmieri şi la cerul albaştru.. parcă îmi vine să mă întorc.. când am plecat am simţit un gol în stomac..nu cred că o să rezist mult cu frigul asta, deja mă uit de bilete!", a scris Alexandra pe reţelele de socializare. 

Se pare că nu a iubit competiţia extremă, dar vremea de acolo da, astfel încât e dispusă să se întoarcă. 

Alexandra Stan, dezvăluiri despre Survivor România 2021: "E o mâncătorie cum nu vă închipuiţi. Nu-i chiar aşa cum vedeţi voi la tv"

Cântăreaţa a văzut competiţia Survivor din faţa televizorului şi a făcut câteva comentarii la adresa colegilor. „Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsaţi-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar aşa cum vedeţi voi la tv. Am văzut nişte certuri şi ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Şi Zanni şi Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiţi. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiţie”, a mai spus Alexandra Stan pe Instagram.

Foto: Facebook, Kanal D

Modifică Setările