Vedete

Alexandra Ungureanu, momente grele în Turcia: ”Emoţional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre”

Alexandra Ungureanu, momente grele în Turcia: ”Emoţional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A mai rămas puţin până la marea premieră a celui mai aşteptat reality show al momentului, Asia Express. Turcia este prima destinaţie a celor 9 cupluri de vedete. Condiţiile dure, un singur euro pe zi, lipsa cazării, a mâncării şi a transportului, îşi vor spune cuvântul încă din primele momente:

”Am o profesie care mă trece, emoţional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranţă nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că aceată emisiune poate să te facă şi erou şi victimă la câteva ore distanţă!” va afirma Adriana Trandafir în lacrimi.

Prima zi a aventurii va începe cu o mare surpriză pentru concurenţi, căci ceea ce se anunţa a fi o ultimă zi de relaxare se va transforma, de fapt, într-o întrecere plină de adrenalină până la primul steag Asia Express. Startul cursei îi va lua pe nepregătite, iar traseul va fi presărat cu multe misiuni care par greu de îndeplinit. Fizicul şi psihicul le vor fi puse la încercare, iar o parte dintre vedete vor ceda încă din primele momente ale competiţiei: ”Emoţional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăţi. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, va mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat.

Cazarea şi autostopul îi vor pune pe concurenţi în cele mai dificile situaţii, căci din cauza contextului pandemic se vor lovi de multe refuzuri din partea localnicilor şi vor fi nevoiţi să caute ore în şir transport sau un acoperiş pe timpul nopţii: ”Absolut pustiu. Cine să ne deschidă în miezul nopţii? Nimeni nu se uita nici măcar pe geam. E foarte greu, suntem obosiţi!”.

Prima etapă a sezonului 4 Asia Express, ce poate fi urmărită sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 septembrie, de la 20:00 şi luni, marţi şi miercuri, 20, 21 şi 22 septembrie, de la 20:30, pune la bătaie două lupte pentru amuleta de 1000 Euro şi două avantaje preţioase în cursă. Cea mai mare miză, imunitatea, va salva două cupluri calificate de la eliminare, ce vor avea şansa să se relaxeze pentru restul etapei la hotel. Cursa pentru ultima şansă, difuzată miercuri, în ultima zi a primei etapei, va fi un test de presiune pentru trei echipe ce vor lupta din răsputeri să rămână în joc.

 

Modifică Setările