News

Alexandra Ungureanu şi iubitul ei au rupt brusc logodna

Alexandra Ungureanu şi iubitul ei au rupt brusc logodna

Alexandra Ungureanu şi Andrei Gheorghiu erau un cuplu discret.

Părea că, în sfârşit, artista şi-a găsit jumătatea. Însă ceva s-a întâmplat şi toate visele ei s-au năruit.

„Am cântat despre despărţiri amare înainte să le cunosc“, spunea Alexandra Ungureanu la începutul lui 2015, care vara trecută povestea cu ochi zâmbitori despre Andrei Gheorghiu, cel care i-a devenit iubit după şapte ani de pură amiciţie.

Ceva a intervenit, însă, între ei şi uite cum sunt deja trei luni de când Alexandra s-a despărţit de Andrei şi chiar şi acum îi este greu să vorbească despre decepţia prin care a trecut.

Alexandra-Ungureanu-Andrei-Gheorghiu
"Cred că pentru marea iubire merită să renunţi la tot. Dar, în acelaşi timp, omul care va fi să fie lângă mine cred că nu-mi va cere să recurg la astfel de renunţări", spunea Alexandra Ungureanu într-un interviu pentru OK!.

„Eram fericită şi credeam că va fi bine. Trăirile mele şi cum mă simt nu trebuie spuse prin cuvinte. Fiecare face doar cum eu le ştiu“, a declarat Alexandra Ungureanu în emisiunea „Star Matinal“, la Antena Stars.

Cei doi se pregăteau de nuntă, dar totul s-a terminat într-o clipă, iar Andrei a şters imediat pozele cu logodnica sa de pe contul său de socializare. Cum era de aşteptat, Alexandra a avut un şoc, iar trăirile ei par aşternute în cea mai recentă piesă pe care a lansat-o, „C'est la vie“.

„Este o perioadă în care mă bucur de muzică. Am lansat un remake după una din primele piese. Îmi consum energia în zona asta. Viaţa personală am pus-o deoparte. Mi-a făcut rău când am ales să vorbesc de relaţia mea. Mă bucur de viaţă mai mult decât în adolescenţă. Sunt pregătită să iubesc. Nu simt nevoia să vorbesc, mă simt bine, se vor aseza lucurile bine pentru mine“, a încheiat aceasta.
Foto: pagina personală

Modifică Setările