News

Alexandra Ungureanu şi mama sa au părăsit Asia Express. Ce s-a întâmplat: "O experienţă de care îţi vine să fugi"

Alexandra Ungureanu şi mama sa au părăsit Asia Express. Ce s-a întâmplat: "O experienţă de care îţi vine să fugi" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alexandra Ungureanu şi mama sa au fost eliminate din competiţia Asia Express.

Aventura a început în forţă ieri seară, iar cei şase concurenţi au fost provocaţi misiune după misiune să pregătească sau să facă rost de anumite produse, ca mai apoi să le împartă într-o zonă defavorizată - cartierul curcubeu din Kusadasi. O ultimă probă, deloc pe gustul concurenţilor, a decis soarta echipelor. Ruleta ingredientelor le-a provocat pe vedete să deguste alimente tradiţionale mai puţin comune, de la ochi şi momiţe de miel, la creier pane. Astfel, cele trei echipe au trebuit să învârtă roata ca mai apoi să mănânce în totalitate produsele din farfuria care se aflau în dreptul săgeţii.

După o zi istovitoare, Mihai şi Elwira Petre, Eliza şi Cosmin Natanticu au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare şi au câştigat dreptul de a continua aventura celui mai dur reality show. Pentru Alexandra şi Anca, însă, diamantul roşu din cutia securizată a stabilit soarta lor în joc, iar cuplul mamă-fiică a fost nevoit să părăsească competiţia, fiind prima echipă eliminată din sezonul 4 Asia Express.

”Asia Express este o experienţă de care îţi vine să fugi, însă în acelaşi timp îţi vine să o îmbrăţişezi şi să o ţii strâns în fiecare clipă. Aici trăieşti cu tine, încercând să te descoperi prin nişte situaţii limită în care nu ai mai fost pus niciodată. Şi când simţi că nu mai poţi, mai poţi...şi încă mai poţi. Rămâne regretul că nu pot să duc competiţia mai departe, pentru că îmi dau seama că este irepetabilă. Dar asta este frumuseţea, că am făcut parte dintr-un proiect unic de care o să îmi amintesc toată viaţa. Asta a fost Asia Express pentru mine, o experienţă trăită cât pentru o mie de vieţi în doar câteva zile”, a mărturisit emoţionată Alexandra Ungureanu.

 

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările