Muzica

Alexandra Uşurelu a filmat noul videoclip… "la capătul lumii"

Alexandra Uşurelu a filmat noul videoclip… "la capătul lumii"

După ce în primăvara acestui an Alexandra Uşurelu a înregistrat un real succes cu piesa "Ceva se întâmplă cu noi" (interpretată împreună cu Mircea Vintilă), pentru sfârşitul de an, artista a pregătit un nou proiect: o călătorie până… "La capătul lumii" fiecăruia dintre cei ce ii asculta muzica, un loc de evadare din cenuşiul din jur– acesta fiind titlul noului single, dar şi al albumului său de debut.

Videoclipul piesei a fost filmat într-un loc îndepărtat, plin de artă şi culoare - capătul lumii pentru mai multe generaţii de emigranţi de la începutul anilor 1900 - Valparaiso (Chile). Acesta va avea premiera la sfârşitul lunii noiembrie şi va aduce o surpriză: prezenţa în clip a unei personalităţi feminine îndrăgite a showbizului românesc.

Melodia, scrisă şi produsă de Bobby Stoica, este un eseu despre regăsirea de sine, despre detaşarea de tot ce-i degradant pentru sufletele noastre.

La Capătul lumii” nu este un îndemn de a pleca într-un loc anume de pe glob, ci de a ne întoarce în acel loc din interiorul nostru care se numeşte suflet. Pentru mine, "Capătul lumii" înseamnă oamenii, înseamnă călătoria pe care o fac de fiecare dată la concertele mele, alături de publicul din faţa mea. Dacă ascultaţi cu atenţie versurile, veţi vedea că este vorba despre el în acest cântec.“ a declarat Alexandra Uşurelu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările