Spectacole

Alexandra Uşurelu, “Norah Jones a României”, îşi lansează noul single la Jazz Syndicate Live Sessions

Alexandra Uşurelu, “Norah Jones a României”, îşi lansează noul single la Jazz Syndicate Live Sessions

Alexandra Uşurelu îşi lansează noul single, „Ceva se întâmplă cu noi”, în cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, care se va desfăşura pe 17 aprilie, la Palatul Ghika, începând cu ora 20.00.

Cântecul are un clip cu o atmosferă de familie, foarte caldă, care a fost filmat în Brazilia, în statul Bahia, un loc în care descoperi bucuria liniştitoare a lucrurilor mărunte. Mai mult decât atât, single-ul readuce în faţa publicului vocea inconfundabilă a unui maestru al vorbelor cu tâlc, dar şi invitaţi surpriză care sunt aproape de sufletul Alexandrei. Două generaţii se vor întâlni pe scena Palatului Ghika în seara de 17 aprilie, într-un concert care va transforma sala într-un Eden al muzicii bune.

Alături de compozitorul şi producătorul Bobby Stoica, muzicianul argentinian Mariano Castro (care are două nominalizări la premiile Latin Grammy împreună cu trupa sa, Narcotango, de succes mondial), Adrian Flautistu (un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului şi a muzicii pop) şi apreciatul percuţionist Dan Încrosnatu, Alexandra - numită de către Andreea Marin “Norah Jones a României” - îi invită pe ascultători într-un decor cu totul special, însoţit de videoproiecţii şi lumini.

Grădina noastră, în care îi invităm cu mult drag pe spectatori, va aduce o parte din atmosfera locurilor în care am filmat videoclipul pentru cântecul "Ceva se întamplă cu noi". De la costume, decor şi până la videoproiecţiile ce vor fi prezentate, toate elementele spectacolului îi vor purta pe oamenii din faţa noastră într-o lume idilică, cu parfum colonial, o lume a unor suflete încă nepoluate", declară Alexandra Uşurelu.

În aceeaşi seară, vor mai urca pe scenă Nicolas Simion & Sorin Romanescu, în concertul Pascal Moods. În sonorităţi de swing şi groove, concertul Pascal Moods va reda euforia, dar şi melancolia folclorului românesc. „În compoziţiile mele de jazz există invariabil un orizont mioritic", spune saxofonistul Nicolas Simion. Universul muzical al lui Nicolas Simion, care îmbină sonorităţile muzicii contemporane cu ritmurile folclorului românesc şi energia interpretativă, îl recomandă drept unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi şi compozitori de jazz de origine română din lume. Colaborând încă din 2009 pentru albumul Transylvanian Jazz, Sorin Romanescu, unul dintre cei mai apreciaţi şi rafinaţi chitarişti de jazz din Romania, va reprezenta, în tandem cu Nicolas Simion, garanţia unei seri memorabile.

Biletele la concert se pot cumpăra de aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/jazz-syndicate-live-sessions-bucuresti-palatul-ghika-358401/event.html

Modifică Setările