Vedete

Alexandru Arşinel: "De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios"

Alexandru Arşinel: "De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios"

Vremuri grele pentru Alexandru Arşinel. Actorul evită contactul cu lumea, iese tot mai rar din casă şi e tot timpul cu gândul la scenă.

Alexandru Arşinel respectă cu stricteţe regulile izolării, asta pentru că are diabet şi a suferit un transplant de rinichi. Actorul a fost marcat şi de dispariţia verişoarei lui, care a pierdut lupta cu coronavirusul.

"Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem. În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut'', a mărturisit Arşinel pentru Click

Modifică Setările