Vedete

Alexandru Arşinel împlineşte astăzi 82 de ani! Unde îşi serbează ziua actorul şi care este adevărul despre starea sa de sănătate

Alexandru Arşinel împlineşte astăzi 82 de ani! Unde îşi serbează ziua actorul şi care este adevărul despre starea sa de sănătate

Alexandru Arşinel a avut o perioadă extrem de grea, după ce a ajuns în spital cu coronavirus, iar recuperarea nu e uşoară. De ziua sa, însă, ia o pauză de la orice problemă şi petrece în familie, în casa lui de la Sinaia.

Alexandru Arşinel a avut o primăvară teribilă, după ce, la finalul lunii aprilie, atât el, cât şi soţia sa, s-au infectat cu coronavirus. Cei doi au ajuns în spital, iar forma nu a fost deloc una uşoară, necesitând oxigen. 

Alexandru Arsinel zi nastere

În acest moment, actorul se află împreună cu familia la casa din Sinaia, unde aniversează împlinirea a 82 de ani. Arşinel a dezvăluit într-un interviu acordat Antena Stars adevărul despre starea lui de sănătate, negând, totuşi, că a făcut drumuri săptămânale la spital, aşa cum s-a speculat.

Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal la spital. Nici n-am ştiut când am fost internat cu soţia că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferinţă oxigenul este de bază. (...) E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie şi au şi fost marcaţi cât de cât, pentru că nu se poate altfel. La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferinţă, ceea ce nu a fost o glumă. După tratamentul primit acolo, după grija pe care ne-au arătat-o doctorii de acolo, ne bucurăm de speranţe adevărate”.

Foto: 

 

Comentarii

Modifică Setările