News

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu i-au rupt turta fetiţei lor! Vezi ce a ales micuţa de pe tăviţa cu obiecte!

de admin

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu i-au rupt turta fetiţei lor! Vezi ce a ales micuţa de pe tăviţa cu obiecte!

Petrecere de zile mari în familia lui Alexandru Ciucu şi Ainei Sorescu. Cei doi au organizat duminică seară ceremonia tradiţională a ruperii turtei fetiţei lor, Elena Carolina. Micuţa, care pe 12 ianuarie a împlinit un an, a fost sărbătorită alături de bunicii ei, de naşi, de rude şi prieteni apropiaţi ai părinţilor săi.

Aşa cum prevede tradiţia, Elena Carolina a avut ocazia să aleagă de pe o ţăviţă obiecte care, conform superstiţiei, îi prevestesc destinul şi cariera.

Fetiţa a ales trei obiecte: microfonul, semn că va urma o carieră artistică, precum mama ei, cheile de la maşină, simbolizând că va dori să fie independenţă şi va călători mult, iar, în final, metrul de croitorie, spre încântarea tatălui ei, care ar prevesti că va continua tradiţia familiei sale în domeniul modei.

A luat întâi microfonul, apoi cheia de la maşină şi centimetrul, aşa că suntem amândoi încântaţi că a pus mâna pe câte ceva de la fiecare dintre noi. Chiar dacă ne va urma sau nu, noi o vom sprijini în orice va alege să facă mai târziu. Ne aşteptăm să ia microfonul pentru că îi place foarte mult să danseze şi e foarte receptivă mai ales la muzica pe care o cântă mami la şcoala ei de muzică pentru copii”, declară Alina Sorescu.

Elena Carolina a primit din partea naşilor o tăviţă personalizată, o brăţară de argint, haine, jucării şi un delicios tort cu mousse de fistic şi vişine.

Micuţa a fost cuminte pe toată durata petrecerii, chiar dacă încă mai prezenta simptomele unei răceli cu care s-a pricopsit în ultimele zile.

A fost foarte zâmbăreaţă, deşi nu era complet refăcuta după o răceala, a exersat mersul printre mesele cu invitaţi şi ne-a arătat cât de mult îi place să pozeze”, povesteşte Alexandru Ciucu.

Elena Carolina a venit pe lume pe 12 ianuarie 2014, fiind primul copil al soţilor Alexandru Ciucu – Alina Sorescu.

Modifică Setările