News

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu i-au rupt turta fetiţei lor! Vezi ce a ales micuţa de pe tăviţa cu obiecte!

de admin

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu i-au rupt turta fetiţei lor! Vezi ce a ales micuţa de pe tăviţa cu obiecte!

Petrecere de zile mari în familia lui Alexandru Ciucu şi Ainei Sorescu. Cei doi au organizat duminică seară ceremonia tradiţională a ruperii turtei fetiţei lor, Elena Carolina. Micuţa, care pe 12 ianuarie a împlinit un an, a fost sărbătorită alături de bunicii ei, de naşi, de rude şi prieteni apropiaţi ai părinţilor săi.

Aşa cum prevede tradiţia, Elena Carolina a avut ocazia să aleagă de pe o ţăviţă obiecte care, conform superstiţiei, îi prevestesc destinul şi cariera.

Fetiţa a ales trei obiecte: microfonul, semn că va urma o carieră artistică, precum mama ei, cheile de la maşină, simbolizând că va dori să fie independenţă şi va călători mult, iar, în final, metrul de croitorie, spre încântarea tatălui ei, care ar prevesti că va continua tradiţia familiei sale în domeniul modei.

A luat întâi microfonul, apoi cheia de la maşină şi centimetrul, aşa că suntem amândoi încântaţi că a pus mâna pe câte ceva de la fiecare dintre noi. Chiar dacă ne va urma sau nu, noi o vom sprijini în orice va alege să facă mai târziu. Ne aşteptăm să ia microfonul pentru că îi place foarte mult să danseze şi e foarte receptivă mai ales la muzica pe care o cântă mami la şcoala ei de muzică pentru copii”, declară Alina Sorescu.

Elena Carolina a primit din partea naşilor o tăviţă personalizată, o brăţară de argint, haine, jucării şi un delicios tort cu mousse de fistic şi vişine.

Micuţa a fost cuminte pe toată durata petrecerii, chiar dacă încă mai prezenta simptomele unei răceli cu care s-a pricopsit în ultimele zile.

A fost foarte zâmbăreaţă, deşi nu era complet refăcuta după o răceala, a exersat mersul printre mesele cu invitaţi şi ne-a arătat cât de mult îi place să pozeze”, povesteşte Alexandru Ciucu.

Elena Carolina a venit pe lume pe 12 ianuarie 2014, fiind primul copil al soţilor Alexandru Ciucu – Alina Sorescu.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Kate Winslet şi-a făcut o operaţie estetică? Iată cum s-a transformat!

News

FOTO Kate Winslet şi-a făcut o operaţie estetică? Iată cum s-a transformat!

Transformarea fizică, spectaculoasă, a actriţei Kate Winslet i-a făcut pe mulţi să ridice din sprincene. La un an şi jumătate de la naşterea celui de-al treilea copil al său, actriţa în vârstă de 39 de ani arată mai bine ca niciodată.

News

Află când va fi botezată Prinţesa Charlotte!

Prinţesa Charlotte, al doilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei acestuia, Catherine, ducesă de Cambridge, a venit pe lume pe 2 mai, la maternitatea spitalului St. Mary din Londra. Iar acum la o lună şi câteva zile de la naşterea vlăstarului regal

News

Ellie White a născut!

Ellie White a născut azi o fetiţă. Bebeluşul a venit pe lume prin operaţie de cezariană la maternitatea MedLife Griviţa, la ora 12.54, are 52 de centimetri, cântăreşte 3,370 kg şi va purta numele Alexis Maria. Este cel de-al doilea copil al artistei cu logodnicul ei, managerul Doru Tinca, după Mihai, băieţelul lor ce a venit pe lume pe 28 noiembrie 2012.

News

Cele mai sexy vedete de la Hollywood!

Sunt cunoscute, talentate şi extrem de sexy. Aşa că, merită să le menţionăm într-un top al celor mai sexy vedete din cetatea filmului! Şi dacă tot facem asta, ne permitem să fim un pic subiectivi. Nu de alta, dar cum toate

Mariah Carey, slăbită în Photoshop

News

Mariah Carey, slăbită în Photoshop

În ultimii doi ani a acumulat multe kilograme nedorite, silueta sa având serios de suferit. Cele mai recente apariţii ale sale au ţinut primele pagini ale ziarelor, având în vedere încăpăţânarea cântăreţei de a purta rochii multe prea strâmte pentru silueta sa.

FOTO Eva Mendes, într-o ţinută de 6 dolari la prima apariţie pe covorul roşu

News

FOTO Eva Mendes, într-o ţinută de 6 dolari la prima apariţie pe covorul roşu

Acum poartă numai ţinute semnate de cei mari designeri ai lumii, însă lucrurile n-au stat dintotdeauna astfel. La începutul carierei sale, Eva Mendes nu era, asemenea multor altor staruri, foarte înstărită şi nu dispunea

News

Vedete care au fost sărace

Acum sunt milionari şi îşi pot satisface cele mai extravagante dorinţe, însă lucrurile n-au stat dintotdeauna aşa. Foarte multe vedete au fost foarte sărace atunci când şi-au început cariera artistică! Haideţi să vedem şi noi despre cine este vorba!

FOTO Stil vestimentar dezastruos! Vezi cum se îmbracă fiicele lui Demi Moore!

News

FOTO Stil vestimentar dezastruos! Vezi cum se îmbracă fiicele lui Demi Moore!

Dacă ar fi fost anonime, probabil vestimentaţia lor nu ar fi atras atenţia asupra lor. Însă când părinţii lor sunt atât de cunoscuţi, nu se pot aştepta să treacă neobservate. Este vorba, bineînţeles, de fiicele lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis

FOTO Câte kilograme a acumulat Mila Jovovich pe timpul sarcinii?

News

FOTO Câte kilograme a acumulat Mila Jovovich pe timpul sarcinii?

În mod normal, pentru o femeie însărcinată nimic nu mai contează atunci când se gândesc că urmează să devină mamă. Nici măcar câte kilograme a acumulat pe timpul sarcinii. Acesta nu este cazul şi vedetelor de la